Afbeelding

Kaartverkoop Zeptemberfeesten gestart

Muziek 54 keer gelezen
ZEELAND - Tijdens het derde weekend van september wordt er drie dagen lang gefeest tijdens de derde editie van Zeelandse Zeptemberfeesten. Een groot perceel aan de Boekelsedijk in Zeeland wordt omgetoverd tot een heus festivalterrein waar bezoekers van vrijdag 17 tot en met zondag 19 september kunnen genieten van een gevarieerd feestprogramma. Met niemand minder dan; Wolter Kroes, Django Wagner, feestband Fully Loaded, de Café Kobus SwingArena deejays en nog veel meer! De voorverkoop is inmiddels gestart.

[image=147428]

Uitgaan zoals vroeger
De Zeptemberfeesten trappen op vrijdag 17 september af met de tweede editie van de 'SwingArena-swingavond'. Deze avond wordt georganiseerd samen met de drijvende krachten achter café Kobus uit de periode van 1985 tot 1995. De deejays van toen laten oude Kobus-tijden herleven met SwingArena-klassiekers zoals Temple Of Love, A Forest, Too Many Puppies of Los Niños Del Parque. Via de website van de Zeptemberfeesten maak je kans op de 'SwingArena-surprisebox' door te laten weten aan welke ultieme Kobus-plaat van vroeger jij de mooiste herinneringen hebt.

[image=147430]

Wolter Kroes
Op dag twee van de Zeptemberfeesten vindt traditiegetrouw het Zwijnfestijn plaats. Dit feest wordt een muzikale mix van goede live muziek van feestband Fully Loaded en gezellige Nederlandstalige meezingers van topartiesten zoals Wolter Kroes, Django Wagner en de Brabantse Toppers. Daarnaast zal DJ Daroon het feest compleet maken met de lekkerste feestmuziek.

[image=147429]

Barbecueën voor € 4,- per persoon!
Op zondag 19 september sluiten de Zeptemberfeesten in stijl af met De Grote Zillandse BBQ. Dit wordt een ouderwets gezellige barbecue voor het hele gezin, i.s.m. C1000 Eijsermans Zeeland. De entree is gratis. Naast heerlijk vlees van de barbecue worden de bezoekers getrakteerd worden op lekkere muziek gedraaid door LFM-deejays Jan van As en Thijs Vijnmans. De surprise act tijdens De Grote Zillandse BBQ is het muzikale feestduo Pap & Pudding. Kaarten voor barbecue zijn uitsluiteind bij C1000 Eijsermans Zeeland te koop voor maar € 4,- per persoon. Wees er snel bij; er is maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

[image=147431]

Voorverkoopadressen
Kaarten voor de SwingArena-swingavond (€ 8,50 per stuk) en het Zwijnfestijn (€ 12,50 per stuk) zijn in voorverkoop te bestellen via www.zeptemberfeesten.nl en te koop bij de volgende voorverkoopadressen C1000 Eijsermans en Eeterij Café Snackbar Hap en Stap in Zeeland, Eetpunt 't Plein in Volkel, The Music Store Uden en Eethuis Van Son in Schaijk. Aan de kassa zijn kaarten voor de SwingArena-swingavond € 12,50 per stuk en kaarten voor het Zwijnfestijn € 17,50 per stuk. Kijk voor meer informatie op www.zeptemberfeesten.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant