Afbeelding

De 3 J’s en STEREO naar BoeCult!

Muziek 54 keer gelezen
BOEKEL - Nog maar 2 weken en dan gaat BoeCult weer van start! Met bekende artiesten waaronder de 3 J’s en Ralf Mackenbach, maar ook met veel kunst en cultuur. Denk bijvoorbeeld aan de Avond van de Poëzie of de fotowedstrijd in samenwerking met Rabobank Uden Veghel. Kortom, BoeCult biedt voor jong en oud wat wils en dit alles is helemaal GRATIS toegankelijk. Deze week introduceren we u graag de 3 J’s en STEREO.

Sinds ze hun eerste single ‘Kom’ in 2007 lanceerden, zijn de 3 J’s niet meer weg te denken uit de Nederlandse hitlijsten. Onder de vele succesvolle hits zijn bijvoorbeeld ‘Hou Van Mij’ en het ‘Wiegelied’, bekend van de twee CD’s ‘Watermensen’ en ‘Kamers van m’n hart’. Al is dit een kleine greep uit hun hits, andere bekende hits zijn namelijk: Net Alsof, Één Met De Bomen, De Zomer Voorbij en ga zo maar door… De muziek van de 3 J’s kan omschreven worden als Nederlandstalige popliedjes met een flinke scheut Ierse folk. Ze slaan dan ook in als een bom! Met hun gouden platen aan de muur, talloze platgespeelde feesttenten en succesvolle theatertournees, komen de 3 J’s dit jaar tijdens BoeCult een knallend optreden verzorgen. Komt dat zien! De volgende act in het BoeCult programma is STEREO. Deze band is ontstaan vanuit het televisieprogramma ‘Rock Nation’ van RTL 5, waarin Edwin Jansen en Dennis Weening samen op zoek waren naar jong Nederlands rocktalent. Voor dit programma leefde het 6-tal een tijdland in het huis in Den Haag waar gewerkt werd aan de muziekstijl van de band. Uiteindelijk heeft dit alles geleid tot het debuutalbum Monogamy, dat 19 juni is verschenen. Het album heeft vooral compacte rockinvloeden en is te typeren als modern, eerlijk en to the point. ‘Wat je ziet is wat je krijgt!’ Bekende liedjes van dit album zijn dan ook ‘Still here’ en ‘Last forever.’ Naast deze acts wordt ook de nodige aandacht besteed aan kunst en cultuur. Zo is voor het eerst in samenwerking met Rabobank Uden Veghel een fotowedstrijd georganiseerd. Jonge en oud krijgt de kans om hun kijk op Boekel in te sturen waarna deze tentoongesteld worden tijdens BoeCult. Insturen van deze kan nog tot 13 augustus!

Voor meer informatie over deze, maar ook over andere acts tijdens BoeCult kunt u een kijkje nemen op de nieuwe website via: http://www.boecult.nl.


[image=147327]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant