Afbeelding

Online kaartverkoop LEF! Festival gestart

Algemeen 95 keer gelezen
Drie dagen topentertainment in Heesch, met ondermeer Racoon, Snap! en Sieneke.

[image=146326]

Vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 september. Dat zijn de data waarop de tweede editie van het LEF! Festival wordt gehouden. De Misse in Heesch is drie dagen lang één grote muzikale feestlocatie. Met optredens van onder andere Racoon, Miss Montreal, Mental Theo, Snap!, One Two Trio en Sieneke biedt het LEF! Festival, een initiatief van de ondernemende horeca-neven Rob Lunenburg en Björn Smits, absoluut voor elk wat wils. De online kaartverkoop is inmiddels gestart, met speciale Early Bird Tickets en een passepartout voor slechts € 32,50!

Het tweede LEF! Festival kent een programmering die klinkt als een klok. Drie dagen op rij wordt het muzikaal genieten geblazen van de meest uiteenlopende acts. Het begint allemaal op vrijdag 24 september. Dan duurt de eerste avond van het LEF! Festival van 19.00 tot 01.00 uur. Het spits wordt dan afgebeten door de winnaar van The Battle of the Bands. City Escape en Red Heat strijden op 4 september bij ’t Tunneke om de eer om de avond te mogen openen voor de vaderlandse grootheden Miss Montreal en Racoon. Die eerste heeft nét een nieuwe single uit: de mannen van Racoon vertoeven momenteel veel in de studio, voor de opname van hun nieuwe album. Vroege vogels betalen voor een kaartje voor deze topavond slechts € 20,- Reguliere tickets kosten € 25,- een passepartout voor drie dagen niet meer dan € 32,50.

Nineties
Zaterdagavond 25 september staat van 19.00 tot 01.00 uur helemaal in het teken van de Nineties, oftewel de jaren 90. Het is allemaal muziek uit dit decennium wat de klok slaat. Klapper van de avond wordt het optreden van Snap!, dat wereldfaam verwierp met hits als Rhythm is a dancer en The Power. Maar wat te denken van Mental Theo, die samen met Sebastian Westwood ondermeer hits uit zijn Charly Lownoise & Mental Theo-periode ten gehore brengt? En alsof dat nog niet genoeg is draait Theo ook nog eens de grootste dance hits uit de nineties. Daarop sluiten DJ’s Claire S. en Rob naadloos aan. Zij danken hun naam en faam aan Boogie Wonderland en tappen in Heesch uit hetzelfde vaatje: dus met alle grote hits uit de jaren 90: veel méér dan dance alleen. Early Bird Tickets voor deze avond kosten € 14,- reguliere kaarten € 17,50. Een passepartout kost nog steeds slechts € 32,50.

Familiedag
De slotdag van het festival wordt dan de familiedag bij uitstek. Het programma duurt op de zondag, 26 september, van 13.00 tot 21.00 uur. Jeugdige bezoekers kunnen zich dan extra vermaken met ondermeer een luchtkussen, clown, suikerspinnen en schmink. De muziek is ook voor jong en oud, met optredens van One Two Trio, Songfestivaldeelneemster Sieneke, de swingende Hot Studs én het duo Pap & Pudding. Bezoekers tot 12 jaar hebben deze dag gratis entree. Andere bezoekers betalen € 9,- of maken gebruik van hun passepartout. De online kaartverkoop loopt via de website van het festival: www.lef-festival.nl. Binnenkort volgt ook nog een aantal fysieke voorverkoopadressen in de ruime regio rondom Heesch.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant