Afbeelding

Racefiets Cor van de Wiel voor Ton Pfaff

Sport 85 keer gelezen
UDEN - De winnaar van de Tourpool, Ton Pfaff, mocht woensdag de hoofdprijs in ontvangst nemen, een prachtige racefiets van Cor van de Wiel Bikes Quality & Services uit handen van Rob van de Wiel.

“Ik mis alleen de trappers”, zag Ton.
“Dat is altijd met racefietsen”, vertelde Rob.
“Oh, anders rijden mensen er zo mee weg”, begreep Ton.
“Nee, er zijn verschillende kliksystemen en klanten willen vaak zelf de trappers kiezen omdat ze de schoenen al hebben.”
Dát wist de wielerkenner dus niet, maar een goede Tourploeg samenstellen, dat kan Ton Pfaff. “Armstrong, Cancellara, Cavendish, Contador, Evans, Menchov, Hushovd, Sanchez, Andy Schleck en Wiggins”, onthulde Ton zijn opstelling. Zijn geheim: “De meeste mensen hebben geen rekening gehouden met Samuel Sanchez. Een fantastische renner die ook Olympisch kampioen geworden is op de weg, maar dat hebben anderen waarschijnlijk over het hoofd gezien.”
De tourvolger en leider van UDI 2 is ook bedwinger van de vierdaagse van Nijmegen. Ton Pfaff was dan ook te voet naar de prachtige wielerzaak van Cor van de Wiel aan de Liessentstraat gekomen. Op zijn nieuwe fiets kon hij weer naar huis, tenminste ….
“Ik zal er eerst trappers opzetten”, lachte Rob van de Wiel.

[image=146258]



Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant