Afbeelding

Eerste steen van 26 woningen gelegd

Wonen 56 keer gelezen
UDEN – Op Velmolen-Oost werd dinsdagmiddag de eerste steen gelegd van 26 nieuwe woningen. Deze patiowoningen en tweekappers zijn al voor een groot gedeelte verkocht. De nieuwe bewoners waren bij de officiële handeling aanwezig.

[image=144886]

Gijs Spruijt, algemeen directeur van aannemer Nieuwenhuizen Daandels Bouw BV, haalde het succes van de Bouwcombinatie Uden-Zuid aan. “Er zijn op Uden-Zuid al heel veel woningen met succes gerealiseerd, zoals Hoenderbos III. Het uitzetten van Velmolen-Oost viel gedeeltelijk samen met de economische crisis. Het tempo van de verkopen en de start van de bouw is daarmee drastisch naar beneden gegaan. Maar gelukkig gaat het bouwen van diverse kanten inmiddels gewoon door. Ook met deze 26 woningen is het heel hard gegaan. Wij danken de kopers dan ook voor hun vertrouwen in ons én in dit plan.”
Wethouder René Peerenboom feliciteerde de bewoners met hun nieuwe woning. “Jullie komen in een prachtige wijk te wonen. Veel van jullie wonen al in de gemeente Uden, dus hoef ik u niet uit te leggen hoe goed het hier wonen is. Ook de Bouwcombinatie verdient een felicitatie. Het proces voorafgaand aan de start van de bouw is met gezwinde spoed doorlopen.” Aansluitend hielp de wethouder twee nieuwe bewoners met het leggen van de eerste steen. Daarmee is, nog net voor de bouwvak, het startsein gegeven van een mooi project op Uden-Zuid.

[image=144885][image=144883]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant