Afbeelding

Gemeente en SVUwonen tekenen convenant

Wonen 67 keer gelezen
UDEN - Gemeente Uden en SVUwonen hebben donderdagochtend een handtekening gezet onder het ‘Convenant samenwerking ruimtelijke projecten’. In dit convenant zijn alle uitgangspunten en afspraken vastgelegd over de plannen die ze samen gaan bouwen de komende jaren. Het geeft duidelijkheid over waar, hoe en wanneer de bouwprojecten gerealiseerd worden.

[image=143897]

Uden en SVUwonen werken intensief samen aan het woningbouwprogramma voor Uden. Die samenwerking krijgt gestalte binnen het programma ‘Samen bouwen aan Uden’. Dit gaat verder dan volkshuisvesting alleen en richt zich vooral op de kwaliteit van wonen en leven. Een goed en gedifferentieerd woonmilieu en een kwantitatief en kwalitatief goed maatschappelijk voorzieningenniveau zijn het uitgangspunt. Lopende projecten binnen de gemeente Uden zijn onder andere de multi functionele accommodatie Bitswijk, het Retraitehuis, Velmolen Oost, de duurzame woonwijk Velmolen Buiten, Kloosterstraat Volkel en diverse locaties in Odiliapeel.
Wethouder Peerenboom: “Het is goed om op deze wijze samen de nieuwe piketpaaltjes te slaan voor de realisering van belangrijke projecten voor de komende 4 jaar.” Hans Schepers, directeur SVUwonen vult aan: “Met deze afspraken, waarvoor we gezamenlijk budgetten hebben gereserveerd, brengen we de realisatie van betaalbare woningen weer een stap dichterbij. We intensiveren hiermee onze samenwerking. Wij zijn dan ook erg tevreden met dit resultaat.”
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant