Afbeelding

Frisselstein verwelkomt 34 tennisfinales

Sport 7 keer gelezen
VEGHEL – De Veghelse Rabo Tenniskampioenschappen vinden dit jaar plaats bij Tennisvereniging Frisselstein. De elfde editie van het toernooi duurt van 30 augustus tot en met 12 september; op die laatste dag staan er maar liefst 34 finales op het programma. Voor de elfde keer is Rabobank Uden Veghel hoofdsponsor van het toernooi, maar mogelijk is dat deze editie voor het laatst.

“Na de komende editie gaan we evalueren”, licht Anita Romijn toe. De manager vestigingen van Rabobank Uden Veghel tekende maandagmiddag dan ook een samenwerkingsovereenkomst voor slechts één jaar. “Na de fusie van de Rabobanken Uden en Veghel hebben we het sponsorbeleid tegen het licht gehouden”, verklaart zij de korte contractduur. “Wij vinden tennis een heel belangrijke sport, maar we gaan na dit jaar kijken hoe we verder gaan.” Mogelijk staat de Rabobank het hoofdsponsorschap af en wordt het subsponsor.

[image=142884]

PR-functionaris Henk Kanters en penningmeester Huub Wijnhoven verwachten dit jaar zo’n 400 deelnemers aan het toernooi. De inschrijftermijn start binnenkort. Het niveau is doorgaans hoog: mogelijk wordt er dit jaar zelfs een categorie 3 aan het speelschema toegevoegd. Publiekstrekker wordt zonder twijfel de clinic die oud-proftennisser Sjeng Schalken gaat verzorgen. Op zaterdag 4 september is hij te gast om 40 deelnemende junioren en 40 senioren les te geven.

Deelname is mogelijk voor personen vanaf 17 jaar die woonachtig zijn in de gemeente Veghel of die lid zijn van TP De Krekel, TV Hertog Jan, TV Frisselstein, TC Vinkenhof, TP De Eerde of TV Zijtaart. Inschrijfformulieren daar ook verkrijgbaar, net als bij Intersport Veghel. Inschrijven via www.toernooi.nl heeft echter de voorkeur.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant