Afbeelding

'Eetpatroon blijvend veranderen'

Gezondheid 79 keer gelezen
MARIAHEIDE – Met de zomer pal voor de deur zijn er veel mensen die nog snel wat kilootjes eraf willen hebben. Een tijd wat minder eten kan dan een oplossing. Voor degene die het wat serieuzer aan willen pakken is er sinds kort afslankpraktijk Mijn Eigen Lijn.

[image=142633]

Op een wetenschappelijke onderbouwde manier kan er namelijk verantwoordelijk worden afgevallen. Mijn Eigen Lijn zit al drie jaar in Waalwijk, maar heeft sinds kort dus ook een vestiging in Mariaheide onder leiding van Astrid Rijkers. “Ik ben zelf klant geweest in Waalwijk en het werkt echt. In zeven weken ben ik maar liefst tien kilo kwijtgeraakt. Mede daardoor heb ik besloten om een praktijk in de regio Uden/Veghel te openen”, vertelt Astrid.
Wat Mijn Eigen Lijn zo bijzonder maakt is het blijvende eetpatroon. “Met onze methode veranderen we het eetpatroon. Hierdoor ga je het jojo-effect tegen en eet men gezonder. We proberen met onze methode eigenlijk om de suikerverbranding om te zetten in vetverbranding. En ik heb zelf dus gemerkt dat het heel goed werkt”, vertelt ze met een glimlach.
Voor mensen die geïnteresseerd zijn in Mijn Eigen Lijn is er aankomende zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur een informatiedag. Daar kunnen vragen gesteld worden en er komen ervaringsdeskundigen vertellen over hun gevecht tegen de kilo’s. Daarnaast worden er hapjes uitgedeeld die tijdens het afslanken ook gebruikt worden. De afslankpraktijk Mijn Eigen Lijn is gelegen in Mariaheide aan de Bolstweg 13. Kijk voor meer informatie op www.mijneigenlijn.nl
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant