Afbeelding

BSU Open 2010 bij LTC Uden

Sport 45 keer gelezen
UDEN - Op het tennispark van LTC Uden aan de Boekelsedijk in Uden, vindt vanaf vrijdag het BSU Open 2010 plaats. Het BSU Open is hét Open toernooi van LTC Uden voor spelers in de categorie 3 tot en met 8.

[image=141370]

Vanwege het grote aantal deelnemers in de 35 verschillende onderdelen én het WK-voetbal begint het BSU Open al op vrijdag 18 juni. Ongeveer 400 tennissers uit Uden en omgeving hebben zich aangemeld voor één of twee van de bovengenoemde categorieën of onderdelen. Op zaterdag 1 juni waren de toernooicommissie én de bondsgedelegeerde, Jan van Grinsven, bij elkaar in het tennispaviljoen van LTC om de loting te verrichtten. Anne Marie Rijkers, Marco van de Heuvel, Wim Wijdeven en Sjaak Wiegman zijn daarna met de computer aan de slag gegaan om de meer dan 475 wedstrijden voor het grootste gedeelte in te plannen. Het overzicht van de te spelen wedstrijden en standen zijn te zien en te volgen via www.ltcuden.nl.
Naast een groot aantal ongetwijfeld fantastische wedstrijden op ieder zijn niveau, is er iedere avond de mogelijkheid om de WK-wedstrijden op de beeldschermen in het paviljoen te volgen. Naast heerlijke hapjes en drankjes tijdens iedere speelavond zullen de bekende aardbeien met slagroom, traditie bij grote tennistoernooien, niet ontbreken. De prijsuitreiking van de loterij met prachtige prijzen vindt vanwege de WK-wedstrijd Nederland–Kameroen plaats na afloop van de prijsuitreiking. De prijsuitreiking staat gepland op zondag 27 juni rond 18.00 uur. Op vrijdagmiddag 25 juni vindt er een sponsorclinic plaats onder leiding van WITS tennis. De sponsoren van het BSU Open, BSU, Hapek en Adagium, zullen samen met de andere sponsoren van LTC Uden onderling een gezellig toernooitje spelen. In het finaleweekend is er op zondag een heerlijke barbecue op het mooie terras van LTC Uden.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant