Afbeelding

Toptrainer voor Heren 1 Hockeyclub Uden

Sport 17 keer gelezen
UDEN - Hockeyclub Uden is erin geslaagd om een internationale trainer voor het eerste herenteam vast te leggen in de persoon van Bernd Schöpf. Hiermee krijgt de jonge selectie een ervaren kracht als leidinggevende.

[image=140624]

Bernd Schöpf was van 2000-2006 assistent-bondscoach van de Duitse herenploeg en maakte alszodanig alle internationale toernooien mee. Daarnaast was hij actief als keeperstrainer voor de Duitse selectie. Met het vastleggen van de nieuwe trainer laat de snelgroeiende hockeyclub Uden zien dat ze ambities heeft naar de hogere klasses. Bernd Schöpf moet hiervoor met de nieuwe selectie een stevig fundament leggen. Nieuw bij de hockeyclub is een XL training op de vrijdag, die studenten onder voorwaarden in staat stelt slechts één keer te reizen en toch mee te doen met het eerste team.
De hockeyclub Uden houdt samen met Schöpf diverse open trainingen op het waterveld en wel op donderdag 10, dinsdag 15, donderdag 17, dinsdag 22 en vrijdag 25 juni. Alle trainingen zijn van 19.30 tot 21.30 uur. Geïnteresseerden kunnen zich vooraf vrijblijvend melden bij Thomas Brouwer: 06-10470977.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant