Afbeelding

Jongerenkoor Gˆojo brengt cd uit

Muziek 248 keer gelezen
ZEELAND - Jongerenkoor Gˆojo presenteerde zondag haar eerste studioalbum You-nique in de H. Jacobus de Meerdere kerk in Zeeland.

[image=140615]

Jongerenkoor Gˆojo bestaat uit 16 leden: jongens en meisjes in de leeftijd van 14 tot 27 jaar. In februari trokken zij naar Tilburg om daar een weekend lang samen te zingen in Studio Elim. Het koor is enorm trots op het resultaat.
Gelukkig was ook het publiek dat met de koorleden eens. Vele belangstellenden trokken naar de Zeelandse kerk om te genieten van de live uitvoering van alle werken op de nieuwe cd, aangevuld met enkele andere persoonlijke favorieten van de koorleden. Kapelaan Dorssers sprak zijn respect uit voor de manier waarop er altijd op het koor gerekend kan worden. Niet alleen door haar aanwezigheid tijdens vieringen maar ook de liturgische keuze van het repertoire. Wethouder Raaijmakers van gemeente Landerd vulde hem aan door het koor te prijzen voor haar uitstraling en beleving.

Na afloop van de presentatie genoot men in de pastorietuin van een drankje en was de cd You-nique verkrijgbaar. Ook voor iedereen die niet in de gelegenheid was de presentatie bij te wonen, is de cd natuurlijk nog verkrijgbaar. U kunt hiervoor contact opnemen met Josien Verhoeven-van Loy (06-42566732) of uw bijdrage van € 12,50 per cd overmaken op rekeningnummer 15.95.17.656 t.n.v. JK Gˆojo te Zeeland onder vermelding van uw naam en adres zodat we de cd bij u thuis kunnen bezorgen.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant