Afbeelding

Voorverkoop Lievekamp op volle toeren

Kunst en cultuur 12 keer gelezen
OSS – Trees Spies uit Oss is al ruim dertig jaar een vaste bezoekster van Theater de Lievekamp. Samen met haar gezin kijkt de Osse ieder jaar halsreikend uit naar een groot aantal voorstellingen die in het Osse theater op het programma staan. Ook voor het nieuwe seizoen heeft ze haar ‘verlanglijstje’ al weer klaar. Zondag kwam ze dan ook haar abonnementsformulier inleveren. Dit pakte echter iets anders uit dan verwacht.

[image=139915]

Zondag stond de teller stil op 2999 bestellingen die bij De Lievekamp waren aangevraagd. Niet veel later stapte Trees als 3000ste besteller het theater binnen en kreeg ze een kleurrijke bos bloemen uit handen van Maaike Widdershoven. Deze Osse musicalster zal in het nieuwe seizoen de hoofdrol spelen in ‘Volendam, de musical’.

Verlanglijstje
De bestelling van Trees liep uiteen van Diederik van Vleuten tot de Soul & Disco Brothers en van Jeans tot de Cabarestafette’. “Mijn man en ik houden van concerten waarbij we swingend het theater uit komen. Onze kinderen bezoeken op hun beurt graag cabaretvoorstellingen.” De voorverkoop van De Lievekamp loopt momenteel op volle toeren. De meeste kaarten worden aangevraagd voor de cabaretiers Bert Visscher en Marc-Marie Huijbregts. Ook toneelproducties als ‘Karakter’ en ‘De Aanslag’ en de familievoorstellingen ‘Spangas’ en ‘Moscow Circus on Ice’ zijn geliefd bij het Osse publiek.

Meeste kans
Theaterliefhebbers uit Oss en omgeving hebben nog enkele dagen om een keuze te maken uit de voorstellingen die Theater de Lievekamp voor het komende seizoen aanbiedt. Alle bestellingen die vóór maandag 7 juni bij De Lievekamp binnenkomen, maken namelijk de meeste kans op toegangskaarten.
Bestellen voor het seizoen 2010-2011 is mogelijk via het formulier uit de brochure of via de website www.lievekamp.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant