Afbeelding

Beach Soccer in Veghelse Arena

Sport 7 keer gelezen
VEGHEL – Het beachsoccerterrein aan de Hazelberg in Veghel is op zaterdag 12 en zondag 13 juni weer het strijdtoneel voor het Sport 2000 Beach Soccer Tournament. Een recordaantal van 25 teams doet dit jaar mee.

[image=103761]

Het tweedaags toernooi wordt voor de vijfde keer gehouden. Op de twee permanente zandspeelvelden komen de teams in vijf-tegen-vijf-formaties in actie. De formule slaat aan, vorig jaar waren er achttien deelnemende teams, dit jaar dus 25. “Wij merken dat de naamsbekendheid steeds meer toeneemt. Het is een vrij uniek toernooi, er zijn maar weinig permanente speelvelden als in Veghel in Nederland. Mede daarom doen dit jaar niet alleen teams uit de regio mee, ook van daarbuiten”, zegt Stefan van Boxmeer.
Met Patrick Rike, Joeri van de Snepscheut en Bart van Lieshout tekent hij wederom voor de organisatie. “Het wordt niet alleen iedere jaar groter, ook professioneler. Dit jaar is er bijvoorbeeld een hekwerk om het terrein gekomen. Het biermerk Corona heeft zich spontaan bij ons gemeld, zij gaan de aankleding mede verzorgen waardoor het er nog mooier uit komt te zien. En enkele teams die van ver komen blijven overnachten op een speciaal ingerichte camping”, aldus Stefan.
Toeschouwers zijn beide dagen van harte welkom. De eerste wedstrijden beginnen om 10.00 uur.

[image=103760]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant