Afbeelding

Grote belangstelling voor Velmolenbuiten

Wonen 31 keer gelezen
UDEN – De belangstelling voor de duurzame wijk Velmolenbuiten was zaterdagmiddag erg groot. In Theater Markant ging de verkoop van de nieuwe woningen van start en alle partijen waren er bij elkaar om uitleg te geven. Vooral veel jonge echtparen met kinderen leken geïnteresseerd. “Maar ik heb ook senioren gesproken die veel zin hebben om vrijstaand en buiten te wonen”, zegt Gijs Spruijt van Nieuwenhuizen Daandels.

[image=139289]

Het is een prachtige locatie om te wonen, nabij het sportpark, aan de rand van het buitengebied, redelijk dicht bij het centrum, met straks een gloednieuwe brede school De Wijde Wereld en grenzend aan een park van twee hectaren.” Leenders architecten, Bernheze Makelaars, Rabobank en SVUwonen hadden een stand ingericht en belangstellenden liepen met tassen vol informatie naar buiten. “Ze hebben nu zeven dagen de tijd om in te schrijven en daarvoor gaan ze lekker rustig thuis alles uitzoeken”, weet Spruijt. Hij hoopt dat er zoveel inschrijvingen komen dat er geloot moet worden.
In Velmolen Buiten worden 67 woningen gebouwd, 25 koopwoningen in de vrije sector en 20 huurwoningen en 12 koopgarantwoningen voor SVUwonen. Bezoekers bevestigen wat Spruijt over de wijk zegt: “Het is een prachtig concept en nu de kinderen al wat groter zijn willen we eigenlijk wel een nieuwe stap zetten. Vandaag sprokkelen we alle informatie bij elkaar en dan gaan we het er dit weekend eens goed over hebben”, zegt een echtpaar lachend.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant