Afbeelding

Lezersactie: korting op 'MarieChristien'

Kunst en cultuur 8 keer gelezen
UDEN - Speciaal voor de lezers van Kliknieuws: een exclusieve actie voor het concert van MarieChristien!

[image=139164]

De Brabantse MarieChristien vierde in 2009 haar 12,5-jarig jubileum. Tijdens dit jubeljaar heeft MarieChristien met de hulp van professionals toegewerkt naar het realiseren van een droomwens: de voorstelling ‘MarieCrescendo’ in Theater Markant, begeleid door live muzikanten. MarieChristien is niet op haar mondje gevallen en dat laat ze met de nodige humor tussen de nummers door dan ook duidelijk horen. Met haar innemende voorkomen, sprekende teksten, veelal eigen composities en sprankelende uitstraling speelt ze gemakkelijk en flexibel in op het publiek. Dankzij haar laagdrempelige, herkenbare liedjes van hoge kwaliteit weet deze sportieve podiumvrouw het publiek direct te boeien.

Reserveer voor maar € 10,- per kaart* via 0413-256110 (donderdag 27 mei en vrijdag 28 mei tussen 10.00 en 17.00 uur). Het concert begint vrijdagavond 28 mei om 20.15 uur. Voor meer informatie over het concert: www.theatermarkant.nl.

*Normale prijs is € 15,-. Alle prijzen incl. € 2,25 consumptie en garderobe, excl. € 1,- adm. kosten. Deze actie geldt op basis van beschikbaarheid en is niet geldig i.c.m. andere acties of op reeds gekochte kaarten. Restitutie op reeds gekochte kaarten is niet mogelijk.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant