Afbeelding

Lovende woorden voor vrijwilligers

Algemeen 128 keer gelezen
UDEN - Net voordat de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Uden van start ging, werden in een volle raadzaal de vrijwilligerspenningen uitgereikt. Ger Janssen (sport en recreatie), Wilfred Engels (kunst, cultuur en onderwijs), Frans Nooijen (sociale en maatschappelijke zorg) en Angelique Vriends (sociaal-cultureel werk) waren de gelukkigen die een penning in ontvangst mochten nemen.

[image=82659]

Wethouder Sultan Günal had de afgelopen week de vier vrijwilligers de leuke boodschap al gebracht. Vrienden, familie en collega’s waren vandaag aanwezig in de raadzaal om de uitreiking van de penningen bij te wonen.
Door middel van korte filmpjes werden de vier vrijwilligers voorgesteld. Daarna kwamen de lovende woorden. Een bekende van iedere vrijwilliger hield een speech met vleiende woorden. Tussen de verschillende toespraken trad Jozefien Dortmans op met het lied ‘vrijwilliger’ en stadsdichter Maarten van den Elzen droeg een gedicht voor die ook op de oorkonde voor de vrijwilligers is vermeld.
Burgemeester Joke Kersten gaf ook haar complimenten aan de vier personen. “Daar waar anderen ophouden, gaan deze mensen nog door. Het belang van vrijwilligerswerk is heel groot”, aldus de burgemeester.
Aan het einde van de bijeenkomst werden er glazen champagne uitgedeeld om een toost uit te brengen op de vrijwilligers. Daarna kon iedereen hen feliciteren tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant