Afbeelding

DRUKBEZOCHTE NIEUWJAARSRECEPTIE BIJ FC UDEN.

Algemeen 30 keer gelezen
Dit keer was het de nieuwe voorzitter Hans van Collenburg die de vele aanwezigen toesprak. Hij mocht daarbij ook twee jubilarissen huldigen die beiden 25 jaar lid zijn van FC Uden. Als eerste mocht Peter Duurland [image=82728]de lauweren in ontvangst nemen. Daarna was Hans Smulders [image=82729]aan de beurt. Om alles op te noemen wat deze twee voor FC Uden hebben gedaan en nog doen is te veel om op te noemen.
Zo is Peter tegenwoordig hoofd jeugdopleidingen en trainer van het tweede. Vanaf volgend seizoen gaat Peter zich bezig houden met de organisatie van allerlei evenementen.
Hans is wedstrijdsecretaris, Bestuurslid en voorzitter van verschillende commissies. Niet voor niets is Hans vorig jaar uitgekozen tot sportvrijwilliger van het jaar.
Officiële overhandiging van het AED apparaat.
Naast het uitdelen van de FC Udenspeld aan beide jubilarissen mocht de kersverse voorzitter ook iets in ontvangst nemen. Vorig jaar uitte onze secretaris Marijke Ortmans het idee om ervoor te gaan een AED apparaat aan te schaffen voor FC Uden. Dat werd gekoppeld aan het idee om een rommelmarkt te organiseren en de opbrengst ervan te gebruiken voor de aanschaf en opleiding van het apparaat. Door de enorme inzet van Alfred van Ballegooi, Cor van Heeswijk en Häbsy Ortmans ontstond onder leiding van Peter Laagland de rommelmarktcommissie. Maar zonder de vele vrijwilligers was het natuurlijk nooit gelukt. Neem nou Piet van de Rijt die dagenlang belangeloos zijn rijdend materieel beschikbaar stelde om kramen op te zetten en af te breken. Het kantine personeel heeft zich uit de naad gewerkt. Het resultaat mocht er zijn. Dankzij een gulle bijdrage van de Rabobank, een bijdrage van medeparkgebruiker de Getrainde Hond en de opbrengst van de rommelmarkt kwam de aanschaf en opleiding van de nodige hulpverleners dichterbij.
Zaterdag tijdens de nieuwjaarsreceptie werd het apparaat door de voorzitter van Stichting Uden Hartveilig, Willy Hoskens [image=82730]officieel overgedragen aan de voorzitter van FC Uden Hans van Collenburg. Stichting Uden Hartveilig heeft FC Uden vanaf het begin bijgestaan met adviezen en de wegen aangeduid die men moest bewandelen. Ook zorgden zij voor de opleiding van de hulpverleners en tijdens de overdracht bood men FC Uden nog een geldbedrag om de vervolgcursussen te financieren. FC Uden wil dan ook deze stichting hartelijk danken en andere verenigingen en bedrijven adviseren bij aanschaf van een AED apparaat zeker met deze stichting contact te zoeken. Stichting Uden Hartveilig [info@udenhartveilig.nl]
De nieuwjaarsreceptie was na de toespraak van de voorzitter toe aan een drankje, dat werden er meer dan een. De gezelligheid nam toe en het bleef nog lang onrustig op de Vlasakker.
Helaas kon de geplande wedstrijd vooraf tussen de A-1 van FC Uden en de A-1 en S.E.V. uit Leidschendam wegens de slechte weersomstandigheden niet doorgaan.
Vorige week heeft in de Schaapskooi het Neerbos Kersttoernooi plaatsgevonden, Organisator Cees Bos had weer kosten nog moeite gespaard om de jeugd na de Kerstdiners weer sportief aan de bal te krijgen. [image=82733]Alle teams waren ingedeeld met internationale namen. Enkele foto’s hiervan willen wij u niet onthouden, op de site van FC Uden worden nog meer foto’s gepubliceerd.
[image=82731][image=82732]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant