Afbeelding

60 bekeuringen bij verkeerscontroles

Politie 9 keer gelezen
ODILIAPEEL/REEK - De politie heeft woensdag tot ongeveer 16.00 uur in samenwerking met de Koninklijke Marechaussee en de douane twee algemene verkeerscontroles gehouden in Reek en Odiliapeel.

[image=82955]

Er hebben ongeveer 30 medewerkers op de provincialeweg N277 in Reek en de Nieuwedijk in Odiliapeel aan de actie deelgenomen. In het totaal zijn 60 automobilisten bekeurd en is een 52-jarige Udenaar aangehouden. Er werd met name gelet op zaken die te maken hebben met de veiligheid bij winters weer. Bekeuringen waren er onder meer voor niet werkende ruitensproeiers, waarbij het zicht werd belemmerd, het niet dragen van de autogordel en het niet bij zich hebben van rijbewijs en/of autopapieren. De douane onderzocht het gebruik van vermoedelijk rode diesel in een bedrijfsvoertuig en de bestuurder van een grijskenteken auto krijgt een navordering BPM voor het hebben van banken voor vervoer van personen.

Valse merkkleding
Op de Nieuwedijk werd een 52-jarige Udenaar aangehouden voor het in het bezit hebben van valse merkkleding. De recherche onderzoekt of er bij de man thuis nog meer valse merkkleding ligt. De verdachte is ingesloten. (foto: Ad van de Graaf)
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant