Afbeelding

Investeerdersgroep neemt Romantovich over

Zakelijk 1.080 keer gelezen
UDEN – Romantovich Exclusief Slapen Uden en Auping Plaza Uden zijn overgenomen door investeerdersgroep Living Brands. Beide winkels, op de Woonboulevard aan de Industrielaan, zijn vanaf zaterdag 10 januari weer open voor het publiek. Dat geldt ook voor de open zondag van 11 januari.

[image=83075]

Voor de doorstart heeft investeerdersgroep Living Brands als nieuwe gezichten voor Romantovich het managersduo Maurice Fransdonk en Steinar Breeschoten aangesteld. Twee Udenaren met ruime ervaring in de retail en de beddenbranche. Living Brands spreekt van een winkel met een enorme potentie. “Ik was positief verrast over wat ik hier gezien heb”, aldus één van de investeerders. “Een aanbod van meer dan 6000 vierkante meter exclusief slapen is van een ongekende grootte. Aan de uitstraling van deze exclusieve winkel ligt het beslist niet. Wij hebben de vinger op de zere plek gelegd en geloven in een nieuwe toekomst.” Living Brands wijst erop dat Romantovich in de twaalf jaar van zijn bestaan succesvol is geweest. “Niet voor niets is Romantovich al enkele jaren één van de bestverkopende Hästens-stores in ons land. Wij denken daarom dat er nog veel meer inzit. Daarvoor hebben we twee juiste mensen op de juiste plek neergezet.” Het duo zal een nieuw concept doorvoeren, dat zich naast slapen richt op nieuwe elementen in ‘luxury lifestyle’.

Goede deal
Romantovich Exclusief Slapen is ook dealer van onder meer Eastborn, Tempur en Auping. Daarvoor is in Uden het speciale Auping Plaza geopend, naast de Romantovich-vestiging aan de Industrielaan. Het nieuwe management heeft ook hoge verwachtingen van het luxe bedtextiel van 4Beds, een nieuwe lijn die tegelijk met de doorstart wordt geïntroduceerd. De Hästens-stores in Breda, Tilburg en Den Bosch worden niet doorgestart. De verzorging daarvan gaat plaatsvinden via Romantovich Exclusief Slapen Uden. Klanten komen niet tevergeefs, heeft het nieuwe management beloofd: “Het is nu voor iedereen de tijd om een goede deal te maken. Daarnaast spreekt het voor zich dat wij alle lopende orders op zeer korte termijn correct zullen afwikkelen." Klanten kunnen ons vanaf heden weer op het huidige telefoonnummer van Romantovich bereiken (0900- 225 0 225 of 0413-274588).
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant