Afbeelding

Bart Krijnen zingt voor Naat Piek

Muziek 75 keer gelezen
UDEN - Entertainer Bart Krijnen geeft 14 en 15 februari een benefietconcert in het Udense Vestzaktheater Naat Piek. De opbrengst van beide concerten is bestemd voor de verbouwing van het theater. De Udenaar heeft in de jaren ‘90 veel gebruik mogen maken van het binnentheater en vond een tegenprestatie nu wel op z’n plaats.

[image=83636]

De show, die de naam ‘Vervreemd’ heeft meegekregen, bestaat uit oud, maar ook nieuw werk. Zo is speciaal voor deze show een duet geschreven met de Volkelse zangeres Jeanne van der Rijt en komt ook Tante Adalia, het typetje dat Krijnen speelde voor het Skylineprogramma ‘Rundje Carnaval 2008’, nog een keer voorbij.
Bovendien zal ook Robert Long een grote rol spelen in het programma. Na het overlijden van de zanger in 2006, besloten Robert Long’s levenpartner Kristof en Bart Krijnen dat de prachtige nummers van Long niet verloren mochten gaan. Krijnen maakte daarop plannen om volgend seizoen het theater weer in te gaan met nummers van zijn grote voorbeeld. Een aantal van deze nummers zullen ook tijdens het benefietconcert op 14 en 15 februari te horen zijn.
Na 8 jaar staat Bart Krijnen nu dus weer in het vestzaktheater waar het allemaal begon lang geleden. De opbrengst van beide concerten komt volledig ten goede aan Naat Piek. Zodat het theater ook in de toekomst een bijdrage kan blijven leveren aan het vele talent dat deze regio rijk is.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant