Afbeelding

VISIPOS en Tenniscentrum Uden de nieuwe sponsors van TTV Smash’73

Algemeen 41 keer gelezen
De TTV Smash’73 zal het nieuwe jaar 2009 goed beginnen met de presentatie van haar twee nieuwe sponsors. De tafeltennisvereniging kan vanaf heden met trotst haar nieuwe clubkleding tonen. Dit werd mogelijk gemaakt dankzij de sponsors “VISIPOS” (Ronald van Grunsven) en “Tenniscentrum Uden” (Boudewijn Willemse).

Op de achterkant van clubshirt staat het logo van “VISIPOS” een bedrijf dat actief is als leverancier van software oplossingen voor de detailhandel. Het “Tenniscentrum Uden” wordt behalve voor tennis ook gebruikt voor evenementen, bedrijfsfeesten, reünies e.d.

Op dinsdag 16 december werd het eerste shirt officieel door Ronald van Grunsven van VISIPOS overhandigd aan twee jeugdspelers van TTV SMASH’73 Jurre Klaver en Nick van Grunsven. Jurre Klaver omdat hij de meeste loten had verkocht voor de grote clubactie en Nick van Grunsven als zoon van onze nieuwe sponsor.

Mocht u interesse hebben in de tafeltennissport in Uden, kom dan eens kijken op een dinsdag of donderdagavond vanaf 19:00u voor de jeugd en voor senioren vanaf 20.00u in het "Tenniscentrum" aan de Hockeyweg 1 te Uden of kijk eens op onze website, www.smash73.nl. Meer info is te verkrijgen bij Michiel Hagen, tel 06-10147010 e-mail adres : hagenmichiel@gmail.com of website : www.smash73.nl
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant