Saturnus verliest van Pegasus

Sport 107 keer gelezen
UDEN – De tijd gaat dringen voor het eerste vrouwenteam van volleybalclub Saturnus. Zaterdag was er opnieuw verlies zij het met klein verschil. De Udense persten er weliswaar een vijfde set uit, maar gingen uiteindelijk met 2-3 de boot in.

[image=79583]

Spannend was het zeker in De Ring. De hekkensluiter uit Uden ging voortvarend van start. Daphne Sgroot bleek een bron van goede initiatieven. De flankaanvalster sloeg het ene na het andere punt op de Reuselse helft. In de slotfase kwam Pegasus nog terug, maar uiteindelijk finishten de thuisploeg met 26-24. De tweede en derde set werd een prooi voor de bezoekers uit Reusel. Vooral de in de blokkering ging het bij Saturnus steeds vaker mis. Onder aanvoering van Loes Boley werd de vierde set met 25-19 binnengehaald. In de beslissende vijfde set ontbrak het Saturnus aan echte kracht om de wedstrijd winnend af te sluiten. Met 12-15 bleef Pegasus-coach Frans Padriaans aan de goede kant van de score.

Setstanden: 26-24, 23-25, 17-25, 25-19, 12-15.