Afbeelding

FC UDENNIEUWS

Algemeen 36 keer gelezen
TEAMBUILDING FC UDEN TIJDENS TENNISCLINIQ.
Op de mooie ambiance De Krekel in Maria-Heide organiseerde de Technische Staf van voetbalvereniging FC Uden voor de selectie alweer voor de tweede keer een gezellige tennisdag.[image=83981]
Met de bedoeling om na de winterstop, waarin de trainingen door het slechte weer niet altijd doorgingen, de spelers van de selectie weer eens bij elkaar te zien en aan teambuilding te werken, kwamen 23 spelers, begeleiders en Rita op de baan bijeen. [image=83984]Jammer van de 8 spelers die niet aanwezig waren, die weten wat ze gemist hebben.
Onder leiding van tennisleraren Patrick van Lokven[image=83973], Teun van de Vorst, Laurens Mosselman, Arjan Bouwmeester en Maikel Fontein werd na een korte warming up de tennistechnieken uit de doeken gedaan.[image=83983] Dat er vele spelers reeds vaker op de baan hadden gestaan bleek duidelijk uit de capriolen die er op de baan te voorschijn werden getoverd. In wisselende oefeningen werden de grondbeginselen duidelijk gemaakt. Waarbij duidelijk bleek dat voetballers toch het goede balgevoel hebben om te tennissen. Dan is er koffie (of iets anders!)[image=83982][image=83980]. Daarna volgde nog een toernooi waarbij meedoen belangrijker was dan de einduitslag. Toch werd er flink fanatiek gespeeld en werden er geen cadeautjes weggegeven. Avonds heb ik tevergeefs bij studiosport op de uitslagen gewacht.
LAATSTE ZAALVOELBALDAG VOOR JEUGD FC UDEN.
Afgelopen zaterdag werden de laatste zaalcompetities voor de jeugd afgesloten. [image=83976]Vanaf volgende week zal, als het weer het toestaat de weedstrijden op de velden worden afgewerkt. Het waren voor de jeugd spannende weken in de zaal. [image=83978]Het bleek voor velen even wennen aan de harde ondergrond maar toen ze het spelletje doorhadden werden er schitterende combinaties getoond. Wekelijks waren er fanatieke ouders en andere familieleden die de spelers enthousiast aanmoedigden. [image=83979]Op het moment dat de fotograaf aanwezig was won de F3 net met 1-0 van DAW.
JEUGDCARNAVALSMIDDAG MET PLAYBACKSHOW.
Op zaterdag 21-februari zal er bij voldoende deelnemers een jeugdplaybackshow worden georganiseerd in carnavalsstijl. De bedoeling is dat tussen 13.00 uur en 18.00 uur de jeugd en hun begeleiders de bloemetjes buitenzetten en er een grandioze playbackshow van maken. de playbackshow van de ouderen is reeds een begrip in Uden en omgeving, laten we er voor zorgen dat de jeugd dit minstens kan evenaren. De leiders van de jeugdteams krijgen nog officieel bericht. Er moeten minstens zes acts opgeven worden voor de show. Je kunt alleen of met meerderen of zelfs met je hele team iets instuderen en op die middag op het podium laten horen en zien.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant