Afbeelding

Lezersactie voor Udense Pronkzittingen

Carnaval 17 keer gelezen
UDEN - Het Udens Weekblad heeft de Pronkzitting van de Knoerissen op zondag 1 februari geadopteerd. En hier een bijzondere lezersactie aan gekoppeld. Alle lezers van het Udens Weekblad en Kliknieuws kunnen voor slechts 10 euro (in plaats van 17,50 euro) naar de zitting op zondag.

[image=84299]

De Pronkzittingen staan garant voor drie avonden lachen, gieren en brullen. Verder natuurlijk volop muziek, dans en show. Je hoeft niet eens carnavalliefhebber te zijn om er van te genieten. De zittingen vinden dit jaar plaats op vrijdag 30 januari, zaterdag 31 januari en zondag 1 februari, elke avond om 20.00 uur. De normale entreeprijs is 17,50 euro, maar bij het Udens Weekblad kosten kaarten voor zondagavond slechts 10 euro. Kaarten zijn te koop bij het Udens Weekblad aan de Oranjestraat 9 in Uden.
De artiesten die optreden zijn de slagwerkgroep van harmonie De Eendracht, De Snabbelaars, de Hofkapel, de Dansgarde, de Oud-Prinsen en er zijn buuts van Maarten Prinssen, Kitty Goverde en Jan Strik. De finale wordt verzorgd door zanger Lesley Williams met feestband De Dop.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant