Afbeelding

3e Klasse haalt paraplu weer tevoorschijn

Voetbal 16 keer gelezen
UDEN - Ook de 3e Klasse D gaat zondag weer van start. Tenminste als de weergoden besluiten om de velden niet al te veel te belasten de komende dagen met regenwater. De kans is namelijk zeer realistisch te noemen dat het niet doorgaat.

[image=39798]

Mocht er toch gespeeld worden dan is Erp - Nulandia alvast een leuke pot om het nieuwe jaar mee te beginnen. De Erpenaren hebben in potentie namelijk een goede ploeg die mee kan doen om de prijzen, terwijl Nulandia dat op het moment ook daadwerkelijk doet. Erp moet winnen om nog te proberen iets substantieels van het seizoen te maken terwijl de Nulanders de titelrace willen volhouden. Nulandia verloor vorige week een oefenwedstrijd bij Blauw Geel met 5-1 maar dat zegt weinig want de Veghelaren spelen een niveautje hoger.

[image=82065]

Festilent gaat proberen een begin maken met een succesvolle tweede seizoenshelft door bij Boskant een goed resultaat neer te zetten. De Zeelanders kenden een wisselvallig eerste gedeelte van het seizoen maar moeten qua materiaal makkelijk in de middenmoot mee kunnen draaien. Boskant heeft zich nog geen hoogvlieger getoond dus de drie punten moeten in de achterzak van trainer Ben Hoek mee terug naar huis. Toch?

[image=79319]

Berghem Sport had ook het een en ander om over na te denken tijdens de feestdagen. Trainer Ad Peeters en zijn mannen presteren beneden de verwachtingen maar de vele blessures hebben wat dat betreft ook wel een negatieve invloed gehad. Aan het einde van de dag gaat het echter toch gewoon om de resultaten, met welke elf dan ook gehaald. Zondag komt titelkandidaat HVV naar het pittoreske Berghem, een ideale gelegenheid om te laten zien dat er in 2009 weer met de gastheren rekening moet worden gehouden.

Foto's www.peterkuijpers.nl

[image=81615]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant