Afbeelding

Lezersactie: voor prikkie naar Pronkzitting

Carnaval 39 keer gelezen
UDEN – Het Udens Weekblad en Kliknieuws hebben een bijzondere lezersactie in petto. De Winter, uitgever van beide regionale media, heeft honderd entreekaarten voor de Pronkzitting van zondag 1 februari gekocht van de Knoerissen. Deze kaarten (á 17,50 euro) worden aan de lezers aangeboden voor slechts 10 euro. Zo beleef je voor een prikkie een prachtige avond vol muziek, dans, show en vooral veel humor!

[image=84391]

“Met deze actie willen we met name de jonge carnavalsvierders bereiken en ook mensen die nog nooit een zittingsavond hebben meegemaakt. Zij kunnen nu voor slechts een tientje kennismaken met de prachtige Pronkzittingen die we in Uden hebben”, vertelt directeur Roland de Winter. Om die reden besloot hij de zittingsavond van zondag 1 februari deels te adopteren. In totaal bieden het Udens Weekblad en Kliknieuws hun lezers honderd kaarten aan, ofwel een hele tafel in het Tennis- en Evenementencentrum.
Het programma mag er wezen. Voor slechts tien euro kun je een hele avond lachen, zingen en swingen. Er zijn drie hilarische buuts. Zo staat Kitty Goverde in de ton. Deze Udense behoort tot de top van Brabant, evenals Jan Strik die ook zijn opwachting maakt. Van eigen bodem is Maarten Prinssen. Ook hij heeft een grote reputatie. Niemand anders kan de Udense samenleving, en met name de politiek, op zo’n hilarische wijze op de hak nemen. Ook uit Uden komen de Snabbelaars, die humor met muziek combineren. Verder zijn er optredens van de slagwerkgroep van harmonie De Eendracht, de Hofkapel, de Dansgarde en van de Oud-Prinsen, die ook altijd de lachers op hun hand weten te krijgen. De finale wordt verzorgd door zanger Lesley Williams. Hij wordt begeleid door feestband ‘de Dop’. Tijdens deze avond wordt ook de nieuwe ‘Verdienstelijk Udenaar 2008’ onthuld en gehuldigd. Na afloop barst er een feest los dat tot in de kleine uurtjes duurt. Veel feest en veel lol voor weinig geld. Lezers van het Udens Weekblad en Kliknieuws kunnen entreekaarten kopen voor slechts 10 euro bij het kantoor van het Udens Weekblad aan de Oranjestraat 9 in Uden.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant