Afbeelding

FC UDENNIEUWS

Algemeen 18 keer gelezen

Donderdagavond j.l.vond de vriendschappelijke wedstrijd van FC Uden 1 plaats tegen Maaskantse boys 1. Doordat er tijdens de winterstop nagenoeg geen enkele oefenwedstrijd wegens de sneeuwval kon doorgaan, waren de spelers en staf van beide clubs blij met de wedstrijd. Met maar liefst 5-0 werd de wedstrijd winnend afgesloten door FC Uden. Jammer genoeg kon FC Uden hier niet verder op voortborduren want de inhaal wedstrijd van zondag werd weer afgelast.
Aanstaande zaterdag komt SDDL op bezoek. Deze debutant in de vijfde klasse draaide net voor de winterstop behoorlijk goed, dus dat beloofd een pittige pot voetbal te worden. Aanvang 14.30 uur op de Vlasakker.

JEUGDPLAYBACKSHOW TIJDENS CARNAVALSMIDDAG VAN 21 FEBRUARI.
Op zaterdag 21 februari zal er van 13:00 uur tot 18:00 uur een gezellige carnavalsmiddag en playbackshow plaats vinden in het clubhuis van FC Uden, deze middag is voor iedereen toegankelijk; ook voor niet FC Uden leden. We verwachten wel dat iedereen verkleed komt deze middag om er met zijn allen een spektakel van te maken. Tevens vind er op deze middag bij voldoende deelnemers een Jeugd Playbackshow plaats. MELD JE NU AAN!
De jeugd van FC Uden kan zich voor de playbackshow opgeven door een mailtje te sturen naar fcuden@versatel.nl zet er wel in met wie jullie het willen doen, de titel van het liedje en de artiesten. Voor degene die hier aan mee doen zal er op tijd meer informatie verstrekt worden via de mail of via de trainer/leider. Er zijn leuke prijzen te winnen voor de leukste verklede bezoeker en voor de deelnemers en winnaar van de Playbackshow.

GESLAAGDE FEESTAVOND BIJ FC UDEN.
De opkomst had beter gekund, maar de aanwezigen die er waren hebben een mooie feestavond gehad. De supportersclub had DJ René van Hal in huis gehaald voor de muzikale invulling.[image=84635] Dus de dansschoenen konden uit de mottenballen gehaald worden en ingevet. Het gemêleerde gezelschap waar jong en oud vertegenwoordigd was, was dan ook bij grote regelmaat op de dansvloer te vinde[image=84640][image=84639]n. Kortom, leden van de supportersclub, bedankt voor de gezellige avond![image=84638][image=84637][image=84636][image=84634][image=84633]

WORDT ZONDAG EINDELIJK DE COMPETITIE HERVAT?
Al twee weken op een rij werden de velden niet goed bevonden, Koning Winter had dan ook weer eens ouderwets huisgehouden. behoorlijke sneeuwbuien, maar wat voor de velden erger is, flinke vorst waarbij het bier buiten bewaard kon worden, zorgden ervoor dat trainingen en vriendschappelijke wedstrijden niet konden doorgaan. Aanstaande zondag staat de wedstrijd FC UDEN 1 tegen SDDL 1 op de rol. SDDL staat net een plaats onder FC Uden met 1 wedstrijd meer in de benen. Door de afgelastingen ziet de ranglijst er een beetje geflatteerd uit. Deze wedstrijd is al een keer eerder afgelast dus laten we hopen dat zondag wel gespeeld mag worden.
Indien de KNVB het programma afgelast en er op de velden wel te spelen is dan is het programma:
FC Uden 1 - Odiliapeel/Braks Groep 1 : aanvang: 12.00 uur
Odiliapeel/Braks Groep 2 - FC Uden 2 : aanvang: 12.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant