Afbeelding

Leny van Grootel in top 3 Brabant!

Kunst en cultuur 37 keer gelezen
UDEN – Kinderboekenschrijfster Leny van Grootel is met haar boek Oena Loena één van de drie genomineerden voor de Wentelprijs. Deze ‘Prijs der Brabantse Letteren’ is bestemd voor een kinder-of jeugdboek.

[image=85176]

Bij de genomineerden voor de Schrijversprijs der Brabantse Letteren behoort oud-Udenaar Marco Kamphuis met ‘De prijs’ tot de vijf genomineerden. Marco Kamphuis werd met een ander boek ook al in de vorige editie genomineerd,
De uitreiking van de Prijzen der Brabantse Letteren vindt plaats op 15 maart aanstaande in het Chassé Theater in Breda. Naast de winnaars van de Schrijversprijs (€ 5.000,-) en de Wentelprijs (€ 2.500,-) wordt dan ook de winnaar van de Publieksprijs (€ 1.000,-) bekendgemaakt. Stemmen voor de Publieksprijs kan tot 1 maart via de website www.libralink.nl. Naast het stemformulier is daar ook de complete lijst met kandidaten te vinden.
Boeken die in aanmerking komen voor de Prijzen der Brabantse Letteren zijn geschreven door een auteur die geboren of woonachtig is in de provincie Noord-Brabant en die in 2007/2008 een zelfstandig literair werk uitbracht bij een uitgeverij.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant