Afbeelding

Addy toont nieuwe collectie in Amsterdam

Algemeen 28 keer gelezen
UDEN - Addy van den Krommenacker toont zaterdag 31 januari zijn nieuwe collectie Fall 2009 tijdens de Fashionweek in Amsterdam. Het afgelopen jaar showde hij zijn collecties in Rome, Milaan, Boedapest, Sarajevo, Montenegro, Sicilië, Kortrijk en dit jaar geeft hij Amsterdam de primeur van zijn nieuwe collectie.

[image=85225]

Na de show gaat de collectie naar Duitsland en aansluitend is er een verkoopperiode in zijn showroom in Milaan In februari toont hij opnieuw in Sicilië en wordt de collectie aan de buitenlandse pers in Milaan voorgesteld tijdens een evenement op de Fashionweek. Na zijn succesvolle deelname aan the final runwayshow van ANTM, waar hij ook een juryrol vervulde en Tyra Banks kleedde, lopen de finalisten zaterdag in zijn show in de Westergasfabriek.
Vele BN-ers die fan zijn van Addy’s collectie zullen zaterdag aanwezig zijn, waaronder Lieke van Lexmond, Sandra Reemer, Jette van der Meij, Henriette en Rob de Nijs, Daphne Deckers, Truus van Gaal en Miryanna van Reeden.
Addy vond dit jaar zijn inspiratie in de vele reizen die hij afgelopen jaar maakte, het reisthema is een rode draad door zijn collectie. Naast zijn voorliefde voor de vijftiger jaren, spelen ook de tachtiger jaren een grote rol. Natuurlijk zijn de fameuze vederlichte chiffonjurken, het handschrift van de designer, niet weg te denken uit zijn collectie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant