Afbeelding

FC UDENNIEUWS

Algemeen 53 keer gelezen
VRIENDSCHAPPELIJKE WEDSTRIJD TC UDEN 1 TEGEN ODILIAPEEL 1 EINDIGT IN GELIJKSPEL.
Dankzij de vriendschappelijke band die FC Uden met bestuur en leden van de voetbalclub uit Odiliapeel onderhoud, vinden zij elkaar regelmatig voor vriendschappelijke wedstrijden. Beide teams hadden van de leiding en scheidsrechter Jan van Hal de opdracht om niet ten koste van alles tot het uiterste te gaan gezien de bevroren toestand van de grasmat.
TERUGKEER REMCO SNOEP IN DE SELECTIE.
De KNVB had alle amateurwedstrijden afgelast en dat was geen overbodige luxe. Met dit gegeven in het achterhoofd kon er met de handrem erop worden gevoetbald. Dat de handrem toch regelmatig even werd losgelaten kwam de wedstrijd maar ten goede. Voor velen een verrassing maar voor de ingewijden al enkele weken bekend, speelde Remco Snoep weer mee met het eerste. Het door blessures en afzeggingen geplaagde team had duidelijk behoefte aan ervaren leiding.[image=85493] Remco is de aangewezen persoon om de nieuwe jonge spelers te coachen op het veld en ook daarbuiten. Dat Remco het scoren nog niet verleerd is bewees hij net voor rust, hij tikte de bal achter de goedkeepende doelman van Odiliapeel. De thee werd met 1-0 genuttigd.
Na de rust ging het spel op en neer en had zowel “de Peel “en FC Uden scoringskansen die door beide keepers vakkundig werden gesmoord. Was de eerste helft voor FC Uden, zo was de tweede helft voor de tegenstander. Odiliapeel scoorde de gelijkmaker en gezien de wedstrijd een terechte uitslag. Na het douchen werd de wedstrijd in de gezellige kantine van FC Uden nog eens dunnetjes geanalyseerd, waarbij het barpersoneel even flink aan de bak moest. Gelukkig waren er genoeg bobben aanwezig zodat iedereen veilig thuiskwam.

DAMESTEAM ZOEKT SPEELSTERS

Blessures en zwangerschappen hebben de selectie van FC Uden Dames enigszins uitgedund. Om de tweede seizoenshelft, maar ook de volgende seizoenen niet te krap zitten, worden nieuwe speelsters gezocht. Voor een eerste kennismaking kun je nu ook de nieuwe website van het damesteam bezoeken (fcudendames1.ditismijnteam.nl). Deze is in de winterstop tot stand gekomen dankzij het enthousiasme van één van de speelsters.

FC Uden Dames 1 komt uit in de vijfde klasse van de KNVB. Op donderdagavond wordt van 20.00 tot 21.30 uur getraind onder leiding van Diederik Sliedrecht. Het damesteam wil iedere wedstrijd natuurlijk winnen, maar gaat ook voor een hoog gezelligheidsgehalte. Heb je interesse en/of wil je meer informatie? Bezoek dan snel www.fcuden.nl.

PROGRAMMA SELECTIE IGV ALGEHELE AFGELASTING:
Indien de K.N.V.B. het gehele programma afgelast en de velden zijn bespeelbaar dan is het programma voor zondag 8 februari:
FC Uden 1 - Achilles Reek 1 : 12.00 uur
S.C.M.H. 2 - FC Uden 2 : 12.00 uur
Avanti’31 5 - FC Uden 3 : 12.00 uur.



JEUGDBINGO IGV ALGEHELE AFGELASTING:
Indien ook voor a.s. zaterdag, 7 februari, het gehele programma door de K.N.V.B. wordt afgelast organiseert de supportersclub FC Uden een jeugdbingo in het clubhuis. Aanvang: 14.00 uur ** kantine open vanaf 13,.30 uur.
De bingo is voor alle spelers van de C-jeugd / D-jeugd / meisjes D en E-jeugd.
De deelname is GRATIS. Kom dus allemaal naar het clubhuis en doe mee.
De supportersclub zorgt voor leuke prijsjes.
ZORG DAT JE OP TIJD IN HET CLUBHUIS BENT EN ….. BRENG EEN PEN MEE.

ALGEHELE AFGELASTING A- en B – JEUGD:
Indien ook a.s. zaterdag het programma voor de A- en B-jeugd is afgelast speelt de A-1 vriendschappelijk tegen de B-1, aanvang: 14.30 uur op het hoofdveld. Mochten de weersomstandigheden dit niet toelaten gaan we trachten een zaalaccommodatie te regelen. De spelers ontvangen hierover bericht via hun begeleiding.


KAMPIOENENHULDIGING GEMEENTE UDEN EN SPORTGALA:
Heeft plaats op maandag 8 februari in het Tenniscentrum te Uden.
Voor FC Uden zijn daar aanwezig: FC Uden A-1 / FC Uden E-5 en FC Uden E-8 meisjes voor de voorjaarscomp. 2007-2008 en FC Uden E-5 en FC Uden F-4 voor de najaarscomp. 2008-2009.
Allen kampioen en dat is voor FC Uden een mooi resultaat. Wilt u als belangstellende deze avond bijwonen, u bent van harte welkom. Toegang is gratis.



Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant