Afbeelding

De voorjaarcompetitie voor TTV Smash’73 gaat weer van start

Algemeen 56 keer gelezen
Maandag 2 februari start de voorjaarscompetitie waaraan TTV Smash’73 met zes teams (3 senioren en 3 jeugdteams) deelneemt. Heel bijzonder is dat de vereniging na jaren weer 3 jeugdteams in de competitie heeft. Dit bevestigt de sterke ledengroei van jeugdspelers binnen de verenging.
Het eerste seniorenteam, bestaande uit Herman v.d. Broek, Mark Bleijenberg en Petro van de Rakt, komt uit in de 3e klasse. In de afgelopen competitie eindigen de heren in deze klasse enigszins op een teleurstellende vierde plaats. Een tweede of derde plaats moet zeker haalbaar zijn. Vrijdag 6 februari speelt heren I haar eerste wedstrijd uit tegen OTTC 4 in Oss.
Het eerste jeugd team komt uit in de 4e klasse. De spelers zijn Nick van Breda, Diana Chang, Rik van Driel en Laurens Willems. De verwachtingen van dit team zijn hoog gespannen te meer omdat dit team in de afgelopen competitie op een fraaie twee plaats eindigden.
Op zaterdag 7 februari start dit team tegen return Oss 2.
Mocht u ook interesse hebben in de tafeltennissport in Uden, kom dan eens kijken op een dinsdag of donderdagavond vanaf 19:00u voor de jeugd en voor senioren vanaf 20.00u in het "Tenniscentrum" aan de Hockeyweg 1 te Uden of kijk eens op onze website, www.smash73.nl. Meer info is te verkrijgen bij Michiel Hagen, tel 06-10147010 e-mail adres : hagenmichiel@gmail.com of website : www.smash73.nl
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant