Afbeelding

Het UDI BAVARIA HOUSE, de Udense variant op het Holland House!

Algemeen 19 keer gelezen
Wat ooit begon in 1992 in Barcelona, uitgroeide tot een fenomeen tijdens de Olympische Spelen in 2000 in Sydney en afgelopen zomer in Beijing alle records brak komt nu in Uden. Het wereldberoemde Nederlandse oerfeest Het Holland House zal op 13 februari dienst doen in de kantine van UDI’19! Op vrijdag 13 februari zal er als opwarmer voor de carnaval op vanaf 20.11 het eerste UDI BAVARIA HOUSE plaatsvinden. Met de kantine in oranje sfeer, huldigingen van onze ‘medaillewinnaars’ en het feestdeejays Maximzrz zal het toch zeker Beijing gaan benaderen, zo niet overtreffen!
[image=85586]
Zoals jullie van de activiteitencommissie bekend zijn ziet de kantine er weer piek fijn uit. Is er voor iedereen ruimte genoeg om met teamgenoten, familie en vrienden een plekje te vinden en staan Wilma en Matthijn weer voor jullie klaar met hun barmensen. We krijgen deze avond zelfs speciaal bezoek van Vieze Frans van Hotel de Vette Vinger en zijn assistente die zullen zorgen voor soep en verrassende hapjes!

Om toch een beetje het carnavalgevoel al te krijgen is enige Oranje uitdossing wel gewenst! Duik even de zolder op en er ligt vast nog wel een petje, shirtje of brilletje van een EK of WK. Een goed begin is het halve werk! Oranje is de kleur van ons allemaal!

Prins Porcellus XLIV en de Knoerissen
Ook dit jaar is ’n UDI-lid benoemd tot Prins Porcellus. De 44e Prins van het ‘Knoerissenland’ is Rob Ketelaars en onze felicitaties gaan naar hem uit; de jubileumprins! Eveneens naar zijn echtgenote en kinderen, wij wensen hen allen een gezellige en onvergetelijke carnaval toe!

Natuurlijk mag deze nieuwe Porcellus van Uden niet ontbreken. Zijn dorstlustige hoogheid zal onze kantine uiteraard weer met een bezoekje verblijden en het UDI’19 carnavalsjaar officieel openen. De Pineuten en Vertinde Knoeris zullen door hem weer in het zonnetje worden gezet!

Spaarkasfeest
De Spaarkas is niet meer weg te denken in de kantine, nu zelfs geheel in de clubkleuren het nieuwe jaar in! En wat hoort daarbij, inderdaad een feest! Deze carnavals opwarmavond is ook speciaal voor alle spaarkasleden georganiseerd, de spaarkasleden zijn vanaf 19.30u welkom in de kantine om hun welverdiende spaargeld op te komen eisen! Ik zou zeggen trek allemaal iets oranjes uit de oude doos en zet het vast in je agenda, 13 februari het eerste officiële Bavaria UDI House in onze eigen kantine, dat wil je niet missen! Oja, en vergeet Oranje niet…

Het Bavaria UDI House
Pre-Carnaval en Spaarkasfeest
Vrijdag 13 februari
Vanaf 20.11
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant