Afbeelding

ID Ballon nu ook live te zien

Zakelijk 60 keer gelezen
GENNEP – ID Ballon verruimt de blik. Verkocht het bedrijf van Gennepenaar Erwin Leenders aanvankelijk via internet, vanaf vrijdag 6 februari zijn de ballonnen en feestartikelen voortaan ook live te zien in de nieuwe winkel aan de Zandstraat 83 in Gennep.

[image=86072]

Ballonnen en aanverwante feestartikelen, ID Ballon heeft het. Ook het benodigde helium kan ID Ballon uit voorraad leveren. “Wij verkopen alles op feestgebied. Van geboorte tot een verjaardagsfeest, van gouden huwelijk tot Abraham of Sarah, je vindt het bij ons.” Ook voor Valentijnsdag, zaterdag 14 februari, heeft ID Ballon alles in huis.

[image=86074]

ID Ballon richt zich niet alleen op particulieren, ook de voor de zakelijke markt is het bedrijf een elangrijke leverancier. In de winkel in Gennep zijn naast de cadeauartikelen ook voorbeelden van unieke ballondecoraties te zien en te bestellen.
Met het oog op de naderende carnaval heeft ID Ballon een aantrekkelijke actie in petto. “Carnavalsverenigingen kunnen bij een aankoop rekenen op een korting van 10 procent. De actie loopt tot aan de carnaval”, zegt Leenders.
Op vrijdag is er in de nieuwe feestwinkel open huis voor de eerste belangstellenden. Een dag later, zaterdag 7 februari verrichten twee clowns om 10.00 uur de feestelijke opening.
Voor meer informatie zie ook de webshop op www.IDBallon.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant