Afbeelding

Sportservice en Servicepunt vrijwilligerswerk biedt gratis cursussen aan voor vrijwilligers.

Algemeen 34 keer gelezen
De Sportservice en het Servicepunt vrijwilligerswerk beantwoorden vragen van mensen die zich belangeloos inzetten voor hun sportvereniging of organisatie zoals bestuursleden en vrijwilligers. Als onderdeel van de vrijwilligerscentrale De WIS is het (Sport)servicepunt het kenniscentrum op het gebied van vrijwilligerswerk in deze regio.

Nieuwe huisstijl
Deze week valt bij alle sport en vrijwilligersorganisaties in de regio Uden, Veghel en Landerd de nieuwe folder en nieuwsbrief op de deurmat. In de nieuwsbrief vindt u naast het volledige cursusaanbod najaar 2009 de laatste nieuwtjes op vrijwilligersgebied.

[image=86093]

Gratis cursusaanbod
Alle cursussen die door Sportservice en het Servicepunt worden aangeboden zijn voor vrijwilligers gratis. Wel is het belangrijk dat u zich tijdig aanmeldt. In de nieuwsbrief vindt u een schematisch overzicht van alle cursussen en een omschrijving. Deze informatie is voor de sportverenigingen te lezen op www.vcdewis.nl/sportservice en voor alle overige organisaties te lezen op www.vcdewis.nl/servicepunt .

Voor het voorjaar 2009 zijn de volgende cursussen gepland:
Instructie Verantwoord Alcohol gebruik, Sociale Hygiëne, Hoe maak je een draaiboek evenementen, Penningmeester, Voorzitterstaken en communicatie, PR en Publiciteit, Communiceren met jongeren, Sport EHBO en AED, Ouders aan de kant.
Ook kan het (Sport)Servicepunt, bij voldoende deelnemers, een cursus op maat aanbieden.
Klik op onderstaande link "Cursus aanbod" voor meer informatie m.b.t. aanvang van de cursussen.

Aanmelden
Voor de cursussen kunt u zich vanaf vandaag aanmelden per telefoon op 0413-260913 of per email op en
Wilt u de nieuwsbrief in de toekomst graag digitaal thuis ontvangen, geef het aan ons door. U ontvangt dan automatisch bericht over het cursusaanbod en de laatste ontwikkelingen in het vrijwilligerswerk.

Klik op de onderstaande link "Nieuwsbrief Sportservice" om de laatste nieuwsbrief te lezen.

Contact
De consulenten van de Sportservice en het Servicepunt kunnen u informatie geven over wet en regelgeving, bestuurstaken,verzekeringen, vergunningen etc.
Voor vragen of een vrijblijvend gesprek kunt u contact opnemen met een van de consulenten: Annemiek van Boxmeer, Cassandra Wintjes en Joke Lucius. Telefoon 0413-260913. E-mail: of

[image=86096]

[image=86370]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant