Afbeelding

Leerlingen showen kostuums

Onderwijs 29 keer gelezen
UDEN - Leerlingen van de ArtXpressklas van het Udens College VMBO gingen gisteren en vandaag langs bij een aantal Udense basisscholen in het kader van het lesprogramma ‘Fiste in Uje’ van de Knoerissen en Stichting C. Het doel was om reclame te maken voor de Big Fantasy Show die op 21 februari zal plaatsvinden.

[image=86108]

Bij SBO De Tandem bezochten vier brugklassers de groepen 7 en 8. De vier meisjes hadden een corset van papiermaché, een jurk van een autoscherm, een rok van opgeblazen vuilniszakken en een jurkje met rietjes gemaakt.De leerlingen van De Tandem kregen een modeshow te zien. Als échte modellen gingen ze te werk: ze liepen een rondje door de klas en hadden ook echte sterallures! Vooral om het meisje met de rok van opgeblazen vuilniszakken werd gelachen, want ze kwam de deur bijna niet door!
In de aula van de Paulusschool was er een heuse catwalk waar vijf andere meisjes een modeshow hielden op muziek. Er werd informatie gegeven over de Big Fantasy Show, die op 21 februari wordt gehouden van 3 tot 5 uur in de Tent op de Markt. Alle basisschoolleerlingen kunnen een zelfde pak maken en dan showen op het feest. Daarmee kunnen ze prijzen winnen.

[image=86107]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant