Afbeelding

FC UDENNIEUWS

Algemeen 46 keer gelezen
FC UDEN WINT RUIM VAN ACILLES REEK:

Door de KNVB werden alle wedstrijden voor het weekend weer afgelast maar gelukkig kon FC Uden 1 toch in het veld tegen Achilles Reek.
De ploeg uit de 6e klasse bleek duidelijk een maatje te klein voor FC Uden want na een 4 – 0 russtand werd de eindstand van 7 - 0 bereikt.
Na 6 minuten werd de 1 – 0 op het bord gebracht door Bobby Jackson die goed inschoot nadat Remco Snoep op de lat had gekopt.
In de 14e minuut wist dezelfde Remco Snoep wel te scoren en via een uitstekend ingeschoten vrije trap van Thijs vd Voort werd het 3 – 0. Een prima volley van Bobby Jackson zette de 4 – 0 ruststand neer. Na rust waren het de gebroeders Ram die lieten zien aanwezig te zijn.[image=86272] Elias scoorde na een uitstekende solo vanaf links de 5 – 0 en broer Samuel kon natuurlijk niet achterblijven met de 6 – 0 via een goed schot op een afgeslagen aanval. 7 – 0 werd het door een goal van Jeroen Smulders die attent reageerde op een op het oog afgeslagen aanval.
Voor FC Uden een nuttige oefenwedstrijd waarin de jeugdspelers die van de A-jeugd zijn overgekomen lieten zien veel potentie te hebben om de club mede naar een hoger niveau te kunnen tillen.
Natuurlijk is scoren dan belangrijk maar ook Kenny van Hal met veel voorbereidend werk en Niek Moonen in de verdediging laten zien dat ze daadwerkelijk aan de deur kloppen.
FC Uden 2 (met daarin ook een aantal spelers uit de jeugd), liet zien tegen S.C.M.H. 2 dat ze ook klaar zijn voor het 2e deel van de competitie. Een 4 – 0 overwinning was een feit. Ook hierin een aantal jonge jongens die nadrukkelijk solliciteren naar een plaats in FC Uden 1.
a.s. zondag hoopt FC Uden de competitie te kunnen hervatten met de thuiswedstrijd tegen S.D.D.L. uit Demen.


WEER GROOTSE ROMMELMARKT BIJ FC UDEN.

Was het vorig jaar al een groot succes en kon FC Uden mede een AED apparaat aanschaffen van de opbrengst, zo worden de zaken dit jaar nog grootser aangepakt. Naast de gewone kramen worden er dit jaar ook grondplaatsen verhuurd.
De rommelmarktcommissie bestaande uit Cor van Heeswijk, Alfred van Ballegooi en Häbsy Ortmans, zijn al meerdere keren in conclaaf geweest om er dit jaar een nog mooier evenement van te maken. Op 10 mei is de grote dag. Voor het huren van kramen en andere informatie kunt u terecht bij Cor van Heeswijk tel: 06-21863741 of Alfred aan de bar bij FC Uden. Het evenement zal nog groter zijn dan de eerste keer. Maar de gezelligheid blijft gewaarborgd. De ruime opzet blijft maar wordt wel uitgebreid. Zogenaamde grondplaatsen worden er dit keer ook verhuurd.




DAMESTEAM ZOEKT SPEELSTERS

Blessures en zwangerschappen hebben de selectie van FC Uden Dames enigszins uitgedund. Om de tweede seizoenshelft, maar ook de volgende seizoenen niet te krap zitten, worden nieuwe speelsters gezocht. Voor een eerste kennismaking kun je nu ook de nieuwe website van het damesteam bezoeken (fcudendames1.ditismijnteam.nl). Deze is in de winterstop tot stand gekomen dankzij het enthousiasme van één van de speelsters.

FC Uden Dames 1 komt uit in de vijfde klasse van de KNVB. Op donderdagavond wordt van 20.00 tot 21.30 uur getraind onder leiding van Diederik Sliedrecht. Het damesteam wil iedere wedstrijd natuurlijk winnen, maar gaat ook voor een hoog gezelligheidsgehalte. Heb je interesse en/of wil je meer informatie? Bezoek dan snel www.fcuden.nl.

E& F-KAMP WEER IN AANTOCHT.

De organisatie van het E&F kamp is weer druk bezig met de voorbereidingen van het jeugdkamp dat op 22-23 en 24 Mei zal plaatsvinden. Nadere informatie zal tijdelijk via de leiders van de teams worden doorgegeven. Zet bovenstaande data alvast in uw agenda. Wij bezorgen u een kinderloos weekend en uw kinderen bezorgen ons een slapeloos weekend, maar dat hebben wij er graag voor over!!!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant