Afbeelding

Culinaire inspiratie voor kookliefhebbers

Algemeen 38 keer gelezen
De cameraploeg van Culivisie ging dit keer langs bij Grand Restaurant Karel V in Utrecht. Dit restaurant heeft 1 Michelin ster en topkok Jeroen Robberegt vertelt hoe hij dat ervaart. Daarnaast bereidt hij een recept met lamsvlees in de hoofdrol.

[image=86397]

Culivisie is altijd op zoek naar handige keuken toepassingen. Bij Grando in Uden komt presentatrice Lilian Gijsbers erachter dat een kookeiland niet alleen heel handig is, maar eigenlijk ook in elke keuken kan worden gebouwd.

[image=86274]

En om het sfeervol af te sluiten nemen we u mee naar Spanje waar we tijdens de olijvenpluk zijn uitgenodigd bij Valderrama olijfolie. Daar wordt de olie niet meer traditioneel geperst, maar op een vernieuwende wijze gecentrifugeerd. Het is bijzonder om te zien hoe olijven binnen 3 kwartier verwerkt worden tot een heerlijke olie.

[video=23vkl51mx9x]

Culivisie wordt uitgezonden op Kliktelevisie in Oss, Uden en Veghel. De volgende uitzending is zondag 22 februari om 8.50 / 10.50 / 14.50 / 16.50 / 18.50 / 20.50 / 22.50 uur.

Op de website www.culivisie.nl vindt u vanaf Valentijnsdag 14 februari aanvullende informatie en recepten.

[image=86273]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant