Afbeelding

Dames UDI’19/Beter Bed in het nieuw

Algemeen 27 keer gelezen
Het eerste damesteam van UDI’19/Beter Bed is onlangs in het nieuw gestoken door VOVU Metaalbewerking uit Uden. Dit team dat uitkomt in de 4e klasse staat op dit moment op een tweede plaats en heeft de ambitie op in de nabije toekomst op een hoger niveau te spelen.
Met een bijna volledig nieuwe begeleidingsstaf hebben zij tot nu toe uitstekende resultaten behaald. Hierbij hoort uiteraard ook een goed verzorgd bijpassend tenue.


VOVU Metaalbewerking heeft zich bereid gevonden om hiervoor te zorg te dragen. De VOVU is een Midden Groot bedrijf dat onderdelen maakt voor o.a. motoren, bouwkranen en de autosport. Het bedrijf wordt geleid door Peter Vogels (die wegens andere verplichtingen op de foto ontbreekt) en Marcel van Vugt. Beiden hebben een algemene interesse en belangstelling voor de sport en deze is ook overgeslagen naar het voetbal. De link tussen de werkzaamheden van de VOVU en het voetbal is snel gelegd, want zoals zij zelf zeggen, is het voor hen ook een sport om onderdelen te maken. Wellicht is het een belangrijke stap naar meer succes. Het toont aan dat het damesvoetbal steeds vaker in de spotlight komt te staan en we kunnen inmiddels zeggen dat het niet meer is weg te denken uit het hedendaagse voetbal.
Wij willen de VOVU dan ook zeer bedanken.

Als u geïnteresseerd bent geraakt, bent u natuurlijk van harte uitgenodigd om het eerste damesteam van UDI’19/Beter Bed eens van dichtbij te aanschouwen. Onze thuiswedstrijden spelen wij altijd om 11.00 uur op Parkzicht. Tot ziens!
[image=86932]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant