Afbeelding

eXposure maakt goede doelen bekend

Algemeen 5 keer gelezen
UDEN - Stichting Lucai, stichting Compass en speeltuinvereniging De Wiebert zijn de drie goede doelen die de opbrengst mogen verdelen van eXposure. Dit ondernemersevenement vindt plaats op 28 maart in het conferentiecentrum van de IBN-groep in Uden.

De drie goede doelen mogen zich tijdens eXposure presenteren aan de bezoekers. Ze krijgen daarvoor elk drie minuten. Vervolgens gaan de bezoekers via sms beslissen welk goed doel het grootste geldbedrag van ongeveer 6.000 euro mee naar huis mag nemen. De andere twee gaan overigens ook niet met lege handen naar huis. De nummers twee en drie krijgen elk zo'n 2.000 euro.
Stichting Lucai heeft als doel een kleinschalig vakantiepark te ontwikkelen in de directe omgeving van Uden, waar tieners met een levensbedreigende ziekte én hun gezin, een compleet verzorgde, onvergetelijke en vooral onbezorgde vakantieweek aangeboden krijgen. Zodat zij het ziek zijn, het ziekenhuis, de witte jassen even kunnen vergeten.
Stichting Compass is een overkoepelend orgaan voor al het jeugd- en jongerenwerk in de gemeente Uden. Hieronder vallen het ambulant jongerenwerk, jongerencentrum Multicenter en De Pul.
Speeltuinvereniging De Wiebert bestaat uit vrijwilligers die speeltuin De Wiebert beheren aan de Cuijkstraat. Hier kwamen het afgelopen jaar ruim 1.000 kinderen uit Uden en omgeving spelen. De Wiebert wil de loopton vervangen door een nieuwe.
De drie goede doelen zijn door de organisatie gekozen uit 13 aangemelde doelen. De werkgroep 'goede doelen' van eXposure bestaat uit Henri van Maasakkers, Koen Hehenkamp, José Huisman-de Bie en Leny Goijer. De drie genomineerde doelen worden binnenkort uitgebreid voorgesteld in het Udens Weekblad en op Kliknieuws.

[image=86943][image=86944][image=86945]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant