Afbeelding

Het Gesprek maakt plaats voor Humphrey's

Zakelijk 196 keer gelezen
UDEN - Humprey’s Restaurant komt naar Uden. Het restaurant opent begin april de 16e vestiging van Nederland aan de Boekelsedijk, waar nu restaurant Het Gesprek is gevestigd. Humphrey’s staat bekend om de bijzondere formule; een uitstekende keuken voor een betaalbare prijs.

[image=87069]

De vijftien huidige vestigingen van Humphrey’s Restaurant bevinden zich allemaal in de grote steden. Het restaurant in Uden is de eerste van Humphrey’s die in een landelijke omgeving wordt gevestigd. Franchise-eigenaar Theo van Lith, die ook de scepter zwaait over Humphrey’s in Venlo, kijkt uit naar de opening in Uden. We gaan de hele maand maart flink verbouwen en hopen op 1 april open te kunnen. De buitenzijde blijft natuurlijk intact. Binnen zullen we elementen van deze tijd toevoegen en toch het oude, landelijke karakter behouden. We maken het wat gezelliger.”
Van Lith had Uden ruim tien jaar geleden al op het oog. “Ik heb gekeken naar een locatie op de Markt, maar ik vond dat er te weinig daglicht was. Deze locatie aan de Boekelsedijk is uniek. Midden in het sportpark. Ook het grote terras is mooi. We willen ook faciliteiten bieden voor bruiloften en partijen en speelmogelijkheid voor kinderen.” Bij alle vestigingen van Humphrey’s krijg je voor 22,50 euro een driegangen-menu, waarbij je kunt kiezen uit zes voor-, hoofd- en nagerechten. De kaart wisselt elke maand. De vijftien huidige restaurants van Humphrey’s variëren in grootte van 70 tot 320 zitplaatsen. Het restaurant aan de Boekelsedijk in Uden beschikt straks over 150 zitplaatsen.
Meer informatie is te vinden op www.humphreys.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant