Afbeelding

Sponsorcontract BTB Fire and Medical en UDI’19/Beter Bed

Algemeen 7 keer gelezen
Het Udense BTB Fire and Medical Support en UDI’19 Beter Bed zijn een verlenging van de sponsorovereenkomst overeengekomen. Onlangs werd het contract door Erwin Koele bij UDI’19 ondertekend, waarbij beide partijen hun tevredenheid met elkaar aangaven.
[image=88191]
BTB levert veiligheid in de ruimste zin van het woord, waarbij maatwerk een belangrijk onderdeel vormt in hun motto: voorkomen is beter dan genezen. BTB doet dit door u te adviseren, uw personeel op te leiden, te trainen en calamiteitenplannen te schrijven. Maar ook het leveren van de benodigde veiligheidsartikelen, brandbeveiliging, AED’s en het leveren van medisch personeel en brandwachten bij evenementen.
BTB is uniek in Uden en omgeving door het grote assortiment op veiligheids- en hulpverleningsgebied. Een betrouwbare partner waar UDI’19 enorm blij mee is.

Erwin Koele motiveert zijn keuze voor UDI’19 als volgt:

Wij zijn tot elkaar gekomen vanuit een sterke behoefte gezamenlijk te zorgen voor sportomgeving waarin iedereen zich veilig kan voelen. Professionaliteit is daarbij het toverwoord, daar waar een professionele voetbalclub als UDI’19 een sterke behoefte heeft aan professionele ondersteuning op het gebied van veiligheid kan BTB met haar expertise een belangrijke bijdrage leveren. Er is onder andere besproken hoe we de terreinen van UDI’19 beter kunnen beveiligen én mensen kunnen trainen zodat bij een ongeval adequaat kan worden opgetreden. Wellicht wordt bijvoorbeeld op het sportterrein van UDI’19 een AED geplaatst zodat ook bij spannende wedstrijdmomenten de veiligheid en medische zorg gegarandeerd is.
[image=88192]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant