Afbeelding

Voor de eerste keer: Peelpop

Muziek 38 keer gelezen
ODILIAPEEL/BOEKEL - Op de grens van Odiliapeel en Boekel vindt zaterdag 7 maart voor de allereerste keer Peelpop plaats. In Manege de Rietvenne aan de Scheidingsweg 13 in Boekel spelen vanaf 19.30 uur de tributebands Madison Avenue, Grohl, The Orange Blossom Special en The Unforgiven.

,,De bedoeling is dat Peelpop een jaarlijks terugkerend festival wordt”, vertelt Hans Heeren van de Stichting Peelpop. ,,Om niet meteen té groot te beginnen, starten we met een tributeavond met enkele rockbands.” De datum in begin maart, is niet zomaar gekozen vertelt Hans Heeren. ,,Ik ben aardbeienteler en vanaf half april heb ik het veel te druk om nog iets te organiseren. Maar koud is het straks zeker niet, want de manege wordt verwarmd!”

Top tributebands
Peelpop start zaterdag 7 maart om 19.30 begint Madison Avenue, een zeer jonge band die hoofdzakelijk covers van de onlangs gestopte band Krezip speelt. Daarna is de beurt aan Grohl, een nieuw project van de band Fatburger. Grohl is een mix van de ras muzikant Dave Grohl, voorheen drummer van het legendarische Nirvana maar ook bekend van onder meer the Foo Fighters, Queens of the stone age en Probot. The Orange Blossom Special komt speciaal naar Boekel om hun Johnny Cash covers ten gehore te brengen en dat op hun zeer overtuigende eigenwijze manier. The Unforgiven sluit knallend de avond af met nummers van een van de beste rockbands allertijden, Metallica. The Unforgiven speelt al jaren met hun geweldige show en sound op vele podia zelfs tot ver over de grens.

De deuren van Peelpop gaan om 19.00 open en sluiten om 01.30, muziek tot 01.00. De entree bedraagt €15,- en kaarten in de voorverkoop €10,-. Deze zijn te koop bij Juke Box in Boekel, Music Store in Uden en Eethuis de Buurman in Odiliapeel. Online zijn de kaarten ook te bestellen. Ga daarvoor en alle andere info naar www.peelpop.nl.

Gratis kaartjes!
Kliknieuws mag vijf keer twee kaartjes weggeven aan rockliefhebbers die het antwoord weten op de vraag hoe de zanger van de Foo Fighters heet. Stuur uw antwoord naar

[image=90707][image=90705][image=90706][image=90708]

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant