Afbeelding

Aanmelden BROEM-dag weer mogelijk

Verkeer en vervoer 21 keer gelezen
UDEN - Afdeling Uden van Veilig Verkeer Nederland houdt op woensdag 22 april een BROEM-dag. Tijdens BROEM worden 50-plussers geadviseerd en bijgeschoold in hun praktische en theoretische verkeerskennis. Met als doel langer op een veilige manier aan het verkeer deel te kunnen blijven nemen.

[image=90709]

De BROEM-dag is één ochtend of middag en bestaat uit drie onderdelen van elk één uur. Tijdens het eerste onderdeel gaat de deelnemer in zijn of haar eigen auto een rit rijden vergezeld van een BROEM-ritadviseur. Na deze rit worden de bevindingen en adviezen onder vier ogen met de deelnemer doorgenomen. Het tweede onderdeel is een theorieles waarbij in wordt gegaan op de huidige verkeersregels. Het derde en laatste onderdeel is een workshop bestaande uit een gehoor- en reactietest en voorlichting over bewegingen die betrekking hebben op verkeersdeelname met de auto. Deelname aan BROEM heeft geen enkel gevolg voor het behoud van het rijbewijs. Tijdens BROEM worden uitsluitend persoonlijke adviezen aan de deelnemer gegeven. Op die manier zal het zelfvertrouwen in het verkeer groeien. Om mee te kunnen doen met BROEM dient de deelnemer in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs en een eigen auto. Alle 50-plussers uit Uden, Volkel of Odiliapeel kunnen deelnemen. Er zijn aan de BROEM-cursus geen kosten verbonden.

Aanmelden kan door onderstaande gegevens te zenden naar postbus 395, 5400 AJ in Uden. Aanmelden per e-mail is ook mogelijk met vermelding van de volgende gegevens: Naam, voorletters, geboortedatum, geslacht, adres, woonplaats, e-mailadres, telefoonnummer. Graag zenden naar . Met vermelding van: opgave BROEM-dag.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant