Afbeelding

Hit me TV speelt douche De Pul plat

Muziek 21 keer gelezen
UDEN - De heren van Hit me TV speelden vrijdag in de Pul. Vooraf beloofde het al een speciale avond te worden, want via Kliknieuws werd er zelfs een douche-concert weggegeven. Tevens kregen mensen die bij de ingang een TV afleverde gratis entree.

[image=92342]

Het concert opende met een speciaal optreden van 'I Was A Teenage Satan Worshipper', een bevriende Finse band, waar Hit me TV in november nog mee door Finland tourde. Op dit moment waren ze voor een weekje in Nederland, waar ze onder andere voor 3VOOR12 nog een show gaven. Deze Finse heren en dame geven op een Scandinavische manier de opening van de avond lekker gang... vaag, energiek en toch op een of andere manier donker....
Hit me TV knalde vervolgens 70 minuten lang met een set vol dansbare electropop-achtige deuntjes. Het schelle geluid van de zanger komt lekker over en doet qua zang zelfs af en toe aan de Darkness denken. Echter is het de beats en de opbouw van de nummers die weer meer richting Franz Ferdinand neigen.
De heren stonden als support-act bij alle afscheidsshows van Krezip en dat was te zien. De nodige podiumervaring was aanwezig en de energie spatte ervan af!. Zo vloog de zanger bovenop het drumstel en klom zelfs naar de lichtman op het balkon.
HIT ME TV is nog geen band die uitverkochte zalen brengt, maar wel een band om rekening mee te houden. Alle ingredienten zijn in huis om door te groeien naar de Nederlandse top. Eerst het clubcircuit maar eens veroveren!

(foto's: Michael Spoor)
[image=92345][image=92343][image=92344]


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant