Afbeelding

Hout-Brox viert tienjarig bestaan warenhuis

Zakelijk 42 keer gelezen
UDEN - Hout-Brox viert tot en met 29 maart een bijzonder jubileum in Uden. Het was op donderdag 19 maart precies tien jaar geleden dat het huidige warenhuis in Uden de deuren opende. Het vorige warenhuis werd op 21 januari 1998 geheel door brand verwoest. Het tienjarig bestaan van het warenhuis in Uden, het vlaggeschip van alle Hout-Brox vestigingen, wordt gevierd met heel Uden.

[image=93356]

Hout-Brox houdt een spectaculaire feestweek ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van het nieuwe warenhuis in Uden. Zo zijn er veel modeshows en give-aways. Voor de kinderen is er een ballonnenwedstrijd waarmee een Nintendo Wii te winnen is. Hout-Brox geeft kortingen en er is ook een goed doel. Elke klant krijgt sowieso 10% korting als men lid wordt van Orange Babies. Dat is een organisatie die zich inzet voor zwangere vrouwen in Afrika met HIV.
Hout-Brox houdt enkele grote acties met mooie prijzen in de feestweek. Er worden twee identieke etalages ingericht, met tien verschillen. Wie deze ontdekt maakt kans op modecheques van 250 euro. Op woensdag 25 maart is er een kidsdag, op zaterdag is er een mannendag.
De familie Van Hout nodigt op zondag 29 maart iedereen uit voor een Brabants ontbijt in en om het warenhuis aan de Marktstraat in Uden. Van 10.00 tot 12.00 uur mag iedereen aanschuiven. Gedurende de feestweek is er elke dag gratis koffie met gebak van 10.00 tot 12.00 uur. Op verschillende dagen is er live muziek en zijn er modeflitsen van verschillende kledingmerken.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant