Afbeelding

eXposure volgend jaar in Veghel

Zakelijk 32 keer gelezen
UDEN - Het ondernemersevenement eXposure vindt volgend jaar plaats in Veghel. Dat maakte voorzitter Frans Schmitz van eXposure zaterdagavond bekend tijdens de opening van het ondernemersfeest, bij de IBN-groep in Uden.

[image=94005]

eXposure is de opvolger van het Udense Business Gala. Veghel heeft dit jaar geen Business Gala. Het initiatief van Uden en Veghel om samen te werken komt van de Rabobank, hoofdsponsor van eXposure én van Business Gala Veghel. In Uden is vanavond ook een delegatie Veghelse ondernemers aanwezig, onder leiding van Goof van Nuenen. Hij bracht een cadeautje mee voor de Udense organisatie, het Veghelse beeldje ' Boertje Handjeklap'. "Dit beeldje moet Uden volgend jaar weer mee naar Veghel nemen. Het staat symbool voor ontmoeting en hartelijkheid. Uden en Veghel hebben elkaar nodig."
Het thema van eXposure is dit jaar ' innovatie'. Frans Schmitz: "Je zou je kunnen afvragen of je in een crisistijd als deze wel een feestje moet vieren. Wij vinden van wel. Als je in een kredietcrisis zit, speelt juist innovatie een grote rol."
Presentatrice van eXposure is Angela Groothuizen, bekend geworden als één van de Dolly Dots.

[image=94000][image=93999]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant