Afbeelding

Idee Magazine zoekt covermodellen

Algemeen 2 keer gelezen
UDEN - Idee Magazine, dé glossy voor Noordoost-Brabant, zoekt vrouwelijke covermodellen. Zij zullen de cover en de coverstory in de komende zomereditie sieren. Bikinivrees mag daarom absoluut geen probleem zijn. Verder moeten kandidaten minimaal achttien jaar zijn en twee foto’s van zichzelf (één portret van het gezicht en één foto van top tot teen) mailen. Ervaring met modellenwerk is niet vereist.

[image=94291]

Het team van Idee Magzine houdt zaterdag 25 april aanstaande een open casting vanaf tien uur ’s ochtends in het kantoorpand van De Winter drukkers & uitgevers, aan de Vluchtoord 1 in Uden. Aanmelden daarvoor kan via het e-mailadres covermodel@dewinter.nl. Uiteindelijk worden twee of drie dames uitgekozen als covermodellen. Zij krijgen in de week van 25 mei 2009 een uitgebreide fotoreportage in zomerse setting, verzorgd door een professionele fotograaf. Die foto’s worden geplaatst op de cover en bij het hoofdverhaal in het magazine
Idee Magazine is een lifestyle glossymagazine voor de 'kapitaalkrachtige' Brabander': 25-55 jaar, zowel mannen als vrouwen die geïnteresseerd zijn in de goede dingen van het leven: wonen, persoonlijke verzorging, eten, reizen, shoppen etcetera. Het magazine heeft een oplage van honderdduizend stuks en is te vinden op strategische A-locaties zoals sportscholen, horeca, winkels en bioscopen. Daarnaast wordt Idee Magazine huis aan huis verspreid.

Meer informatie is verkrijgbaar bij Miriam van Hout: tel. (0413) 33 93 35.

[image=94702]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant