Afbeelding

Kantoor Otten & Gerrits notarissen in Uden

Zakelijk 513 keer gelezen
UDEN – Otten & Gerrits notarissen opent maandag 4 mei een kantoor aan de Pastoor Spieringsstraat 10b in Uden. Laagdrempelig, servicegericht en efficiënt zijn de kenmerken van dit betrokken notariskantoor. “Afstandelijkheid kennen wij niet. Onze deuren staan altijd open”, verzekeren de notarissen.

[image=94635]

Uden is geen onbekend terrein voor Otten & Gerrits notarissen. “Veel klanten komen al naar ons kantoor in Gemert. Ook de contacten met de makelaars, tussenpersonen en banken zijn al goed”, licht notaris Marjolein Gerrits toe. “Qua kwaliteit en werkwijze willen we in Uden dezelfde maatstaf hanteren als in Gemert”, vult Ronald Gerrits aan. “Het kantoor in Uden krijgt een volwaardige bezetting”, licht Marjolein Gerrits enthousiast toe. “Alle vakgebieden zijn vertegenwoordigd."

Oplossen
Transparantie, duidelijkheid en efficiëncy spelen bij Otten & Gerrits notarissen een grote rol. “We schakelen snel met onze vaste tussenpersonen en vallen met een vraag niet de klant lastig. Problemen creëren we niet, we zoeken oplossingen”, aldus Marjolein Gerrits. En dat alles gebeurt tegen een all-in prijs. “Geen verrassingen of nota’s achteraf dus. De klant weet vooraf waar hij aan toe is en dat is wel zo prettig.” Ronald Gerrrits: “Onze kracht zit hem in de open benadering. Een klant moet zich op z’n gemak voelen. De deur staat daarom letterlijk open. Voor iedereen!”
Otten & Gerrits notarissen beschikt over een gedreven team van professionals. Hét gezicht in Uden wordt notaris Marjolein Gerrits. Zij weet zich, evenals de andere medewerkers, gesteund door de notarissen Ronald Gerrits en Peter Otten. Kantoormanager in Uden is Anja Donkers. “Als Udense weet zij wat er speelt en leeft én ze kent door haar jarenlange ervaring binnen het notariaat de klappen van de zweep.”
Het kantoor aan de Pastoor Spieringsstraat opent op 4 mei. Medio juni volgt er een officiële opening. Kijk voor meer informatie op www.otten-gerrits.nl
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant