Afbeelding

Van Houtum start met occasionlease

Zakelijk 44 keer gelezen
BOEKEL - Autobedrijf Arjan van Houtum opent in het weekeinde van Pasen officieel zijn nieuwe zaak in Boekel. Tegelijkertijd lanceert het bedrijf een nieuw product: occasionlease.

[image=94677]

Van Houtum, die de laatste is om te ontkennen dat hij niets an de economische crisis merkt, denkt dat het moment toch niet ongunstig is voor deze stap. “De verkopen in het eerste kwartaal liggen iets lager dan die in voorgaande jaren, maar van kommer en kwel is hier geen sprake, hoor. We hebben het gewoon druk”, aldus de ondernemer die in 1999 in Erp begon. Komend weekeinde vindt de lancering van ‘occasionlease’ plaats. Van Houtum: “Door een auto van slechts een paar jaar oud te leasen, bespaar je als ondernemer al snel honderden euro’s per maand. We zijn op dit moment een van de weinige bedrijven in Nederland die dit concept aanbieden, vaak in combinatie met een onderhoudscontract. Dat gaat goed: we zijn het pas sinds vorige maand in de markt aan het zetten en hebben al aardig wat aanvragen binnen.”

Op maandag 13 april houdt Autobedrijf Arjan van Houtum open dag. Tussen 11.00 en 17.00 uur is iedereen van harte welkom aan De Vlonder 7/9 in Boekel.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant