Afbeelding

Koopzondag in country- en westernsfeer

Centrum 42 keer gelezen
UDEN - De winkeliers in het centrum van Uden haken zondag 26 april tussen 12.00 en 17.00 uur in op Anky & Friends met een winkelzondag in country en westernsferen! Niet alleen raspaarden zijn in hartje Uden te bewonderen, ook pony’s, een rodeostier, een huifkar, een banjoman, een schietsalon, springkussens, er klinkt live countrymuziek, linedance, kortom, er is heel veel te beleven voor jong en oud.

[image=96093]

Uden goes country en western, zondag in het Udense centrum, en live is op het Brabantplein de countryband Change of Key te bewonderen. Echte, pure countrymuziek, heerlijk om naar te luisteren en uitstekend geschikt om op te dansen. Line dance is er natuurlijk ook te om naar te kijken én om mee te doen! Door het centrum loopt ook nog de banjoman.

Rodeostier
Waaghalzen kunnen zondag plaats nemen op een rodeostier in de Marktstraat, geen echte natuurlijk, maar een elektrische die allerlei bewegingen maakt om de berijders van zich af te schudden. Schieten hoort ook bij het Wilde Westen en dat kan in de schietsalon in de Marktstraat. Kinderen kunnen zich uitleven op het western-luchtkussen of een figuurballon laten maken door een vrolijke indiaan. Ook kunnen ze op het Mondriaanplein prachtig als indiaan geschminkt worden én zelfs voorzien worden van een indianentooi! Of laat een tekenaar een karikatuur van je maken!
Krachtpatsers worden uitgedaagd door de kop van Jut in de Sacramentsweg. Sla het blokje naar de bel bovenin de totempaal! Wie wil genieten van een tochtje door het centrum kan Goblin plaatsnemen in een huifkar en kinderen kunnen op de Promenade een rondje rijden op een echte pony. Kom zondag dus naar het Udense winkelcentrum voor een prachtige country en westernmiddag.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant